Witajcie Kochani!
kingside123!
To prawda dawno nas nie odwiedzałaś,mam nadzieję,że nadrobisz to.Zawsze byłam optymistycznie nastawiona do świata,a to połowa sukcesu.Bardzo dobrze,że Twój tato też podchodzi pozytywnie,DA RADĘ,nie może być inaczej.Buziaczki:-}
gloria!
Uff!jaka ulga,dla Ciebie,wiedz,że dla nas też,nareszcie zaskoczył,a z czasem będzie coraz lepiej,zrozumie,że to nie jest koniec świata,bez pęcherza żyję ja i wielu innych ludzi ,DA RADĘ!Buziaczki:-}
dona1955!
Fantastycznie,droga RENCISTKO,może z czasem dadzą Tobie pierwszą grupę?Ja zacznę starania po 30 września,zatem mam nadzieję,że dołączę do grona rencistów.Tak troszkę pół żartem*może założymy jakiś klub?*
może pod nazwą???*bez pęcherzowcy*,bo urostomicy już są.hi,hi.Buziaczki:-}
ines!
Nie martw się na zapas,będzie dobrze,trzymamy bardzo mocno kciuki.Operacji nie bójcie się,ona ratuje życie,a zapewniam Cię bez pęcherza można żyć,wiem co piszę.Buziaczki:-}
ania2!
Ty masz kontrolę za miesiąc,a ja???A ja mam dokładnie 13 listopada TK,w między czasie dwie wizyty u urologów,
to znaczy w październiku jedna na początku,a druga w połowie.Jakie będą wyniki???czas pokarze,czy będę potrzebowała drabinkę,mam nadzieję,że NIE!!!Buziaczki:-}