Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witajcie Kochani!
Czarownica44!
Z niecierpliwością oczekuję Twojego wpisu,po kontroli,wiem że jest dobrze DOBRY DUSZKU,nie może być inaczej.
A to się serce raduje,odwiedziny u syna.Na weselu było OK.rzeczywiście dobrze mnie to zrobiło,byłam bardzo grzeczna nie szalałam na parkiecie,wody rozmownej nie piłam bo ona mi nie smakuje.Pozdrawiam,Miłej wyprawy do syna:-}
ania2!
Oj tam,oj tam, zaraz smutno,kiedy mnie nie ma na forum?Jak to dobrze Kochana że jestem usprawiedliwiona,bo inaczej byłyby wagary,brr na początku roku szkolnego wagary,to nie do przyjęcia hi,hi.No właśnie gdzie się podziały nasze kobitki,czyżby poszły na wagary???,oj nieładnie,nieładnie!!!prosimy o usprawiedliwienia,bo w przeciwnym razie,będzie niedostatecznie,hi,hi.Pozdrawiam,miłego dnia:-}
-
cześc dziewczyny dawno mnie tu nie było , widze Hanna 57 ze super sobie radzisz gorąco pozdrawiam:) moj tata na razie tez ok, czeka na drugą operację wyciecia kolejnego guza. na razie pecherz zostaje teraz sie dowiemy wiecej czy trzeba usuwac czy nie ale jestem dobrej mysli. tata juz sie oswoił z rakiem i zaczał robic w ogródku, znalazł sobie zajecie i jest dobrze! wie, ze ma raka ale juz nie mysli, ze umrze, ma pasje i che zyc dalej, przekonał sie, ze nie jest on sam i ze jak każda choroba trzeba z paskudem walczyc!pozdrawiam
-
Uff, była inna pani psycholog i chyba jest lepiej!!!
-
Witajcie kobietki:)
Jestem po kontroli , nastepna za rok:)) Jeśli chodzi o bakterie to dostałam tabletki odkażające i mam je brac cały czas ponieważ moim pecherzem tak moze byc:). jestem zdrowa:), a teraz kto mi tak napisze????
całuski i trzymajcie sie dziewczynki:)))
-
czarownica44
WSPANIALA WIADOMOSC:):):) I PO TAKIEJ INFORMACJI CZLOWIEK ZACZYNA MIEC NADZIEJE!!!
-
witam wszystkich chciałam się podzielić dobrą wiadomością, byłam dzisiaj na komisji ZUS i dali mi 2 grupę na stałe ale bez dodatku opiekuńczego, no trudno ,nie można mieć to co się chce ,tylko to co dadzą
czarownica super wiadomość że jesteś zdrowa, z bakteriami musimy żyć, może ja też kiedyś tak napiszę jak ty że jestem zdrowa i inne dziewczyny też , życzę nam wszystkim tego, pozdrawiam cię serdecznie
-
super czarownico44.pozdrawiam
-
Czarownica nasz kochany Duszku to chyba najlepsza wiadomość cieszę się bardzo :) a bakterie to już drobiazg :)Myślę,że wszystkie będziemy mieć takie wiadomości bo jak dobrze pamiętam to w tym roku kilka osób ma kontrole.Hanna Ty też tak?Ja za miesiąc.Kingside super ,że Tata tak podchodzi do choroby to na prawdę już połowa sukcesu-trzeba ratować pęcherz póki się da:))))Widzisz Gloria małymi kroczkami Tata zaakceptuje nową sytuację:)))Pozdrawiam:)))
-
Dziewczyny, prosze o kciuki. Moja mama ma jutro TK i odbiera wynik histopatoligiczny i dzis wlasnie przyszedl ciezki dzien niestety. Lekarze ponoc wyznaczyli operacje na 18 wrzesnia ale wszystkiego dowiem sie jutro jak mama bedzie w szpitalu. Tak bardzo mi ciezko zwlaszcz, ze jestem tak daleko od niej.
-
Mam nadzieję, że szybko usłysze od Was podobne wpsy do mojego, czekam z niecierpliwością:)
ines trzymamy kciukiza mamę, nawet jakbedzie operacja to znaczy, ze bedzie lepiej:))
Pozdrawiam:)