Witajcie Kochani!
Już wypoczęta,po weselu,zatem dołączam do Was,a tu takie wieści Drotka!Oj! Kochana,no cóż to Twój wybór,wiedz że myślami jestem przy Was.NIE PODDAWAJCIE SIĘ WALCZCIE ,DACIE RADĘ.Trzymam kciuki,pozdrawiam:_}
gloria!
Kochana z czasem,te nieme odwiedziny,przerodzą się w gadatliwe,Twój tato powróci do równowagi psychicznej,psycholog zapanuje nad Jego umysłem.Trzymam kciuki,pozdrawiam:-}
dorotakoz5!
Uf! kamień z serca mnie spadł.Rzeczywiście skoro Jej dzieci są tacy jak piszesz to niech oni zajmą się matką.Pozdrawiam:-}
ines!
Ja wyniki histo.miałam po dwóch tygodniach,{mowa o wyniku histo.po pierwszej cystoskopi}nie mówiłam długo dzieciom,{byli w miesiącu miodowym,nie mogłam centralnie powiedzieć mam raka o najwyższym stopniu złośliwości},odwlekałam,dowiedzieli się po miesiącu,dalszy przebieg choroby znali na bieżąco.Na wynik TK czekałam 7 dni.
joanna198830!
Kochana nie martw się na zapas,ja po TK też mam jeden węzeł powiększony,onkolog,jak i urolodzy powiedzieli mi,żeby nie martwić się na zapas,bo po operacji,węzeł mógł się powiększyć,zobaczymy co będzie po drugim TK{13 listopada},nie myślę o tym jak na razie,czas pokarze co będzie dalej,mam nadzieję że będzie dobrze,ba! musi być dobrze tego się trzymam.To wspaniałe jak opisujesz o swojej Mamie,Pozdrawiam:-}
czarownica44! Ania2!
Witam Was kochane,jak samopoczucie?Pozdrawiam:-}