ania2!
Dziękuję za miłe słowa,jesteś kochana.Ja to wiem,że optymizm,uśmiech,dobry humor to recepta na lepsze życie ,tego się trzymam,mam takie życzenie"ABY WSZYSCY LUDZIE BYLI POZYTYWNIE NASTAWIENI DO ŚWIATA"wtedy naprawdę byłoby lepiej na tym naszym świecie,no cóż to tylko moje życzenie,nie rozweselisz świata,gdyż ludzka mentalność jest różna,jeden zadowolony,drugi zaś nie,i co z tym fantem zrobić?NIC,gdybym miała taką moc,dać radość,ale jej nie posiadam,a szkoda.Jedyne co mogę zrobić to,powiedzieć"KWAŚNE MINKI, TO NIE DLA NAS SĄ DZIEWCZYNKI"
nixe20!
Być może Twój sen się ziści,i kiedyś w szpitalnych korytarzach spotkasz NASZĄ CZAROWNICĘ,A RACZEJ DOBREGO DUSZKA,wolałabym abyś Ją spotkała w innym miejscu,to dopiero by było fajnie:-}
czarownica44!
Dobry duszku,nie może być inaczej.A to ci tajemnica 94 lata,ejże a dlaczego nie 100?Jesteś naprawdę zabawna,co byś wolała horror, czy komedie?Również nie wiem jak wyglądasz,bo znamy się tylko z forum,dla mnie jesteś i pozostaniesz DOBRYM DUSZKIEM,zatem o ile sobie kojarzę to duszki nie latają na miotle,czyż nie?:-}
Drodka!
Kochana, wiem,jestem tego pewna,że będzie wszystko dobrze,już tyle za nim,teraz to już jak to mawiają będzie tylko z górki,z dnia na dzień będzie coraz lepiej.Piszesz ,ucieszył się na rysunki córci,to już coś.Musi upłynąć trochę czasu aby oswoił się z nową rzeczywistością,też mnie by było przykro słyszeć takie słowa"że nie powinni byli go wybudzać tylko dać mu umrzeć",to bezsilność przez niego przemówiła,wiem że tak nie myślał,chlapnął co mu ślina na język przyniosła.Na razie nie mów mężowi o raku,bo rzeczywiście może to źle znieść,jak już oswoi się z tracheostomią,wtedy rozważ te kwestię.Hm???rodzina???tak,zdecydowanie tak powiedz,uczyń to,pomimo wszystko powiedz,niech wiedzą,że odwracają się od ciężko chorego,to oni są nie fer,Ty będziesz w porządku wobec nich,a co zrobią to już ich sprawa.A teraz coś tak z głębi mego serca,proszę uściskaj swego męża,powiedz Mu,że tam daleko w Jego Ojczyźnie są ludzie zupełnie Mu nieznani,którzy modlą się o jego zdrowie,trzymają bardzo mocno kciuki,i wierzą w to że wyjdzie z togo, bo ma wspaniałą waleczną żonę,maleńką córeczkę ,On misi żyć dla Was Kochani.Bardzo Cię o to proszę przekaż Mu to.:-}
ona25!
Zgadzam się z Tobą Kochana:-}
Kochani,pozdrawiam Was,życzę dużo zdrówka,słonecznego uśmiechniętego dnia:-}