Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11998 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    Czarownica często tak walczysz z tymi okropnymi bakteriami:( Te ilości antybiotyków są straszne:(Ach tam.....ważne żebyś była zdrowa:)Hanna ta drabina to dobry pomysł:))))))
  • ania2 ostatnio dosyc często, ale w końcu może uda się na dłużej ich pozbyc:)
  • 12 lat temu
    dona1955!
    Wielkie dzięki.

czarownica44!
    Cholerka nie pomyślałam o drabinie składanej,a to dobre,muszę taką sobie sprawić,będzie łatwiej.

ania2!
    Pewnie,że dobry pomysł,jakby był za głęboki dół,to co?a tak wygramolę się jakoś.

Tak na poważnie,pomyślałam o Basi 48,dzisiaj miała operację BASIU JESTEŚMY Z TOBĄ,trzymaj się kochana.

Pozdrawiam Was Kochani,kolorowych snów:-}
  • Basiu48 dołączam się do wypowiedzi hanny57, Trzymaj się, będzie dobrze:), jesteśmy z Tobą:)
  • 12 lat temu
    Też myślałam o Basi:)))Już na pewno po operacji i na pewno niedługo do nas wróci:)Dobrej nocy Dziewczyny:))))
  • iwokie - napisz co tata miał z nerką ? i te gorączki nudności to moż być bakteria o której piszą dziewczyny moja mama też tak miała a jeśli tata gorączkuje to dlatgo też nie ma apetytu, gorączki strasznie osłabiają organizm moja mama ma dużo siły i apetytu jej nie brakuje a w tym okresie gdy gorączkowała nic prawie nie jadła i była zupełnie jak nie ona.

czarownica - lekarze muszą dobrać odpowiedni antybiotyk na daną bakterie mamie 2 razy zmieniali bo pierwszy nie działał, mój kuzyn też tak kiedyś miał podawali bardzo silne antybiotyki i nic dopiero po jakims czasie dobrali słabszy ale skuteczny. Także wszystko będzie ok bakterie to małe piwo w porównaniu do tego co przeszłaś.
    Basia pewnie sie odezwie za tydzien lub dwa moja mama też jest Basia więc tym bardziej bede za nią trzymać kciuki :-)
  • 12 lat temu
    Fajnie, że i trochę uśmiechu tu gości, nie mówiąc o wsparciu ciągle nie mogę się nadziwić, że tak pamiętacie o sobie. pozdrawiam
  • iwokie jeśli tata gorączkuje to dobra oznaka bo organizm się broni walczy z bakterią i nie poddaje sie wszystkie toksyny wychodzą z potem, znacznie gorzej by było gdyby nie miał gorączki
  • 12 lat temu
    Witajcie
    Jesteśmy właśnie po wizycie domowej wczoraj tata tak osłabł że ledwo się podnosił rano wysoka gorączka się pojawiła więc zamówiliśmy wizytę lekarską. Wstępna diagnoza rak wątroby nie mogę nawet o tym pisać zdaję sobie sprawę co to oznacza ale muszę być silna dla NIEGO!
  • witajcie, dzięki za wszystkie słowa do mnie! Nie ma to jak dobre forum, ja niestety musiałam się wyłączyć ze względu na nieciekawą sytuację w pracy (chcą mnie wyrzucić a nie maja podstaw), teściowa ma raka w kategorii T3 ale bez przerzutów i węzły chłonne czyste i 11 września pierwsza chemię. Nie wiem jak to będzie bo jak na razie to w domu każdy jej unika - stale jest coś nie tak, córki zadowolone bo obie za granicą raz w miesiącu na 1 dzień się z nią widzą. zastanawiam się czy nie zapisać jej na wizytę do psychologa, co o tym myślicie? Jeśli chodzi o wspomaganie leczenia to ja słyszałam o Flavonie - jednak cena za cały komplet który trzeba kupić mnie trochę zastopowała - po prostu chwilowo nie mam takiej kasy ok. 530 zł, ale chyba skuszę się na zakup tego o czym pisałyście powyżej. a tak w ogóle to po prostu trzymajcie się i głowa do góry!!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat