Ja tez sie Joka zastanawiam co jeszcze mozemy zrobic...ale jak to mowia - kropla drazy skale - moze malymi kroczkami uda sie osiagnac cel.
Bardzo, bardzo dziękuję Hans, byłeś bardzo merytoryczny i profesjonalny w każdym calu! Doskonale przedstawiłeś problem i nasze oczekiwania.
Hans ujął potrzebe leku w najlepszy możliwy sposób
Cichy30310 napisał:
strasznie boje się leczenia i rezkcji organizmu trzymam kciuki i jestem z wami jest to dla mnie stres i straszniesie dołuje czy kazda chemia przy PBL JEST taka sama
Są różne, najmocniejsza to FCR - dożylnie
Niedługo będę pisała sama z sobą, ale muszę jeszcze dodać.
Dobrze, że takie spotkania odbywają się, ale nadal stoimy w tym samym miejscu. Wenetoklaks jest lekiem przebadanym i stosowanym w większości krajów Europy, tylko u nas lek ma złe opinie i tylko na Polaków nie działa.
Obejrzałam!!!!!!
Hans - dziękuję, dziękuję, dziękuję
Pod tym linkiem jest dzisiejsza transmisja ze spotkania, szkoda że jest nieaktywny
https://www.senat.gov.pl/transmisje/podreczne-archiwum-ostatnich-transmisji/
Niko dzięki. Na wizyty chodziłam na Chocimską. Ze swoim doktorem musiałam się pożegnać i oddał mnie do Ihit na Gandhi
a jeszcze jak dostawal czynnik wzrosty accofil to starsznie go kosci bolaly. Lepszy jest neulasta. A tak bez innych dolegliwosci. Zniosl to bardzo dobrze. Mial juz 6 cykli.