W itajcje kochani wczoraj miałem usg wezły 4 -5 cm w brzuchu szyjne też powiekszone 4 cm wbc 22 tys jutro mam biopsie szpiku na geny moja lekarz mówi o chemii alechciałbym zacząc po wakacjach a wogóle jaka chemie macie ja lecze się na Banacha
Niko - jak mąż czuje się po chemii? Jak długo czekaliście na przyjęcie do szpitala?
Joka0 napisał:I z powodu widocznej progresji węzłów
UU mojego meza dokladnie bulo tak samo. Podwojenie leukocytow i progresja wezlow. Wygladal dokladnie tak jak mowisz chodmik. Ale po drugim.cyklu nie bylo ich widac. Teraz Jestesmy juz po ostatnim cyklu chemi.
Z 25 na 56,5 tyś ( przez 6 miesięcy )
I z powodu widocznej progresji węzłów
Joka0 napisał:
U mnie podwojenie leukocytozy w ciągu 6 miesięcy, węzły ponad 6 cm. Dostałam skierowanie do szpitala na badania i leczenie. Zostałam wpisana w kolejkę przyjęć i mam spokojnie czekać na telefon.
To z ilu na ile skoczyły te leukocyty ??
moni1 napisał:
oooo Jolu to mnie zasmucilas 😳Bede trzymac za Ciebie mocno kciuki.No coz u kazdego choroba inaczej przebiega.Rusjan mowil mi o 10cm a tobie dal skierowanie przy 6-ciu.Bardzo mi przykro.
Skierowanie do leczenia poszlo na podstawie podwojonych limfocytow w okresie 6 miesiecy a nie z powodu wezłow.
moni1 napisał:
Carlo moge ci przywiezc ta ksiazke przy nastepnym spotkaniu.ale w Wawie.
A kiedy jest ???
Dziękuję Wam
Jak wyznaczą mi termin do szpitala, odezwę się.
Czuję się dobrze, tylko wyglądam jak chomik z powodu powiększonych węzłów szyjnych.😶
Carlo moge ci przywiezc ta ksiazke przy nastepnym spotkaniu.ale w Wawie.