Maju, ciesz się zdrowiem. Wyniki pewnie zmieniły się po lekach. Pozdrawiam
No to mam wyniki badań genetycznych. Nie wykazały przewlekłej białaczki szpikowej. Jeszcze zrobili mi badania immunofenotypowe (czy jakoś tak), żeby wykluczyć PBL i chłoniaka, jak zrozumiałam przynajmniej.
Wyniki ostatnio mi się znacznie poprawiły, same z siebie, więc może to nic takiego. Teraz mam tylko trochę podwyższone. Naprawdę odrobinę w porównaniu do tego, co było :)
Rysio - będzie na pewno Iwoska.
Róbcie dla nas notatki!!!
Ja niestety będę w szpitalu, ale Wy notujcie i dzielcie się wiadomościami proszę
Kto będzie 15.05 na spotkaniu w Lublinie łapka do góry ,ja mam bardzo ważne badanie rano ale jak zdążę to będę.Ryszard.
Cichy - Ty też się trzymaj! Widziałam Cię - jesteś wielki chłop - będzie dobrze!!
Jokusia - trzymaj się dzielnie kochana! I pisz nam swoje relacje.
A ja nie mogę zobaczyć Hanasa w akcji :( nie otwiera mi się!
Niko napisałam do Ciebie prywatną wiadomość
Hans bardzo sie ciesze .ze w koncu nastapila wyczekiwana poprawa twojego zdrowia gratuluje dobrego wystapienia.w imieniu nas wszystkich.😋
Ja wiem, że decyzje o wprowadzaniu nowych leków nie zapadają w Sejmie czy w Senacie, ale nie mogę słuchać jak mówią, że Wenetoklaks w Polsce uzyskał negatywną opinię. To ja się pytam, ile osób w Polsce przyjmuje ten lek ?.W jaki sposób zbierano te opinie i co ma się zmienić do grudnia, bo nowych pacjentów przyjmujących Wenetoklaks nie przybędzie.
Może warto spojrzeć na opinie z innych państw?