Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
"."
I znowu pusto,cicho...........:-(((((((((((((((((((((((((((
Czyżby agonia tego forum?
Żal................ Tak było sympatycznie..............
Miłej niedzieli!:-*
-
Doris42 no niestety chyba my dwie zostałyśmy....jutro się zaczne pomału pakować...
ahhh już mnei zaczyna brzuch boleć i już się stresuje....
POzdrawiam
-
Doris nie jest tak źle ale w weekend przy takiej pogodzie mniej ludzi zagląda!! Ania ściskam kciukasy!!!!
-
"."
Doris, jestem :-)
Ostatnio trochę się posypałam ze zdrowiem, a właściwie maraton zaczął mój młody i jak on zakończył to przeszło na mnie. Miejmy nadzieję że się w końcu uspokoi, bo czasami to czuje się jak Złomek z "Aut"- jak tylko się poruszę, to co chwila coś odpada;-/
Pozdrawiam niedzielnie.
-
"."
Lato,lato wszędzie... Tylko nie u mnie:-(! Już od tego deszczu i wilgoci zaczynam pleśnią porastać! Chcę słonka!!!!!!!!
Fajnie babeczki,że się odezwałyście:-).
Asia,trzymaj się w szpitalu,nie słuchaj głupot. Ciekawa książka to bardzo dobry pomysł! Czas mija szybciej i dziwne myśli nie chodzą po głowie;-). Niecierpliwie czekam na relację po! Kciuki trzymam :-)!
elza może masz rację... Ale chyba warto się postarać,bo żal byłoby stracić coś tak fajnego,jak to forum:-). Takie jest maje zdanie.
Kasia79 do Złomka to jeszcze troszkę Ci brakuje;-). A nie wiesz,że forum jest "cudaczyniące"? Wystarczy się pożalić,pozłościć,a dobre myśli i wpisy zaraz idą w ruch i choróbsko mija! Zaraz i Tobie się polepszy! A poza wszystkim,to wstydziłabyś się chorować w czerwcu,jaki on by nie był;-)!
Serdeczne ściski,miłego tygodnia! :-*
-
Hej dziewczynki :)
Byłam dziś u lekarza a właściwie starej wrednej pani doktor. Na dzień dobry mnie wyzwała, że co ja sobie myślę w takim stanie jak ja zachodzić w ciąże. Po zbadaniu stwierdziła 6 tydz i wypisała mi leki na podtrzymanie ciąży stwierdzając, że mam się stawić u niej za 2 tyg,mówię do niej,że w takim bądz razie potrzebuje zwolnienia bo u nas nie wolno pracowac kobietą w ciąży a tym bardziej jak jest ona podtrzymywana. Pani doktor popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała ciążą to nie choroba a ja nie wystawiam na nią chorobowego i mnie pojechała,że kto mi kazał w ogóle zachodzić, i że teraz to mój problem skoro sobie wybrałam taka a nie inna pracę. Nie dała mi skierowania na badania żadnych witamin dla kobiet w ciąży tylko tą luteinę na podtrzymanie,wyszłam z płaczem. Jutro idę na rejon po l-4 do piątku a w piątek do swojego lekarza i mam nadzieję,że będzie ludzki.
Ściskam i pozdrawiam :)
-
Witam!
Alizjanka poślij tę babę wredną do diabła!!! Idź do innej lekarki. Co za babsztyl. Głowa do góry. Powiem Tobie ,że moja koleżanka zaszła w ciążę z cin 3 i urodziła zdrowego chłopca ,a po ciąży jej zmiany na szyjce się cofnęły i obecnie ma cin 1 czego jej zazdroszczę ,a Tobię życzę z całego serca!
Ja czekam na wyniki z cytologii. Mam nadzieję ,że w tym tygodniu będą. Myśli mam różne.
Pozdrawiam Was kochane dziewczynki!
-
Witam!
lika to babsko mnie nastraszyło,że ciąża przyspieszy mi raka jak pójdę do innego lekarza to dowiem się czy to prawda, ale mam nadzieję,że nie. Wczoraj wieczorem rozmawiałam jeszcze z moim mężem i kazał mi tą babę zaskarżyć za takie potraktowanie.Trzymam kciuki za twoją cytologię bądz dobrej myśli :)
Pozdrawiam ze słonecznej Zielonej Góry (jeszcze niedługo będzie Leszno :) )
-
Witajcie jestem nowa tez po rsm i powoli zaczynam zycie od nowa
-
"."
Alizjana78 przyznam,że włosy stanęły mi dęba,jak czytałam o lafiryndzie,która śmie się tytułować lekarzem! Zawód wykonuje z powołaniem,tylko pytanie z powołaniem do czego?! Fantastycznie pomaga rozwiązać problem,a jaka empatia! Nadzieja w tym,że już nigdy nie trafisz na takiego,pożal się Boże,lekarzynę. W tej części Europy jest tylko ona jedna! Wszystko będzie dobrze,zobaczysz! Głowa do góry!
lika czekamy razem z Tobą na wyniki. Na dobre wyniki! Nie zapomnij napisać!
martast79 witamy cieplutko! Napisz parę słów więcej o sobie.
Świeci słonko,chce się żyć!
Pozdrawiam cieplutko,dobrego dnia! :-*