Rak tarczycy

15 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13026 odpowiedzi:
  • justin00 Super wiadomości! :) A za 3 m-ce będzie tak samo! :)
  • 9 lat temu
    Vjolka i Kalmara dzięki za slowa otuchy to forum jest lepsze niż psycholog.A blizna goi się super i w ogole syn czuje się świetnie byle tego gada udalo się pokonać :/
  • Justin00 Ciesze sie :) suuuper:)
  • 9 lat temu
    Justin super wieść :-*
  • Hej u mnie wszystko ok!!!!! Co prawda za trzy miesiące mam na kontrol przyjechac zeby na sto procent upewnić sie ze to kikut jest na usg ale najwazniejsze ze nic indziej nie wyszlo :)Buziole
  • 9 lat temu
    Justin i Iwona trzymam kciuki ;-) powodzenia dla Was ;-) Ja chyba zaczynam teraz doła łapać..... Nie wiem jak wytrzymam do 21 lipca... Ale jak tu jestem z Wami to mi ciut lepiej :-) Dobrze,że w domu mam 3-latke bo bym chyba zwariował. Dobrze, pracuje to w pracy nie mam czasu myśleć o "dziadzie" :-P
  • Vjolka na to wygląda :) To tym bardziej powinnaś do neurologa. Jak rodzinny olewa to po co się mordować? :)
  • 9 lat temu
    Aaa,ja jednak mam rzadko ataki,dwa, trzy razy w miesiącu.
  • 9 lat temu
    Kalmara,bratnia dusza?:-D
  • 9 lat temu
    Iwona,jak lekarz mówi na spokojnie,to nie martw się, myśl o czymś przyjemnym:-) Jodowanie, mordowanie, jeden czort;-), słownik w telefonie wkleja co chce:-)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat