Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie!!
Jestem przewidziana na godziny popołudniowe - po 15 :-/ nie fajnie :-(((( Pielęgniarka powiedziała, że chcą mi jeszcze raz rano pobrać krew, nie wiem czemu... kolejne długie godziny oczekiwania bez picia od rana w takim upale :-/
Ja już chcę żeby było po!!!
-
Szkoda że nie moje okolice bo bym służyła swoimi 4 kółkami. :) Ale nie martw sie na zapas, bo będziesz ok sie czuła i w piątek wyjdziesz :)
-
Ja na razie luz,dokładnie stresik będzie w szpitalu.Bardziej się denerwuje powrotem,bo jak mnie nie wypiszą w piątek to będę musiała kogoś poszukać do transportu Gliwice Przemyśl. Będę obserwować kiedy wyjdzie Mango,jakoć logistyczne się zorganizuję.
Fajnie, że poleprzył Ci się humor a jak masz gorszy dzień to pisz,nawet o głupotach:-)
-
Vjolka dzięki dziś lepiej. Wczoraj miałam po prostu gorszy dzień :( Pierwsze badanie u gin i jakaś diagnoza, przypuszczenia ale w czwartek będę wiedziała więcej dopiero i pewnie kolejne badania :(. Zdołowało mnie to zwłaszcza ze chce juz do pracy wrócić. Ale na koniec dnia miałam wizytę u nowego neurologa odnośnie moich migren i chyba pierwszy raz spotkałam takiego lekarza. Tak mi humor poprawił a taki wywiad ze mną przeprowadził i wyjaśnił, nie musiałam o nic pytać. W sumie w gabinecie spędziłam 40 min. :) Widać lekarz z powołania. Więcej takich lekarzy by się przydało oj więcej... Warto więc czasami zmienić lekarza :)
Vjolka a Ty jak się czujesz przed Spa?? Chyba stresik największy to będzie dzień przed?
-
Mango powodzenia ;) trzymam kciuki :)
Ja już po urlopie, rzucam się w wir pracy przed tym naszym Spa :P
-
Kalmara jak samopoczucie?
-
E to wyjdziesz jak osiemnastka;-)
Ja również skorzystam z tych zabiegów,ale cellulit sobie zostawię,jest mój:-D
-
-
No to ja już zakwaterowana w SPA :-) Sauny są dwuosobowe, malutkie, ale nawet z fajnym balkonem :-)
Koło 16 dowiem się, ktora w kolejce jestem jutro na lifting :-) i kto mnie bedzie ciachał .
-
Dzień dobry,
Anitag,załamkę miałam 2 tygodnie, ale później się rozkręciłam.
I wszystko dokładnie tak jak opisałaś:-) filozofie ;-)
Mój mąż wrócił za granicę do pracy,także do spa za tydzień jadę sama.Wystarczy że był przy dwóch porodach,tak panikuje ;-) :-D
Mango trzymajta się :-) >:D<