Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Vjolka a co tam u ciebie jak się czujesz?
-
Hej dziewczyny
Kalmara a mi po zastrzyku ogólnie nic się nie działo tylko trochę buzia mi napuchła najbardziej w okolicach oczu
Mnie też tak nosiło hehe ciesz się , że tylko 5 dni będziesz ja byłam 8 masakra ściskam buziaki
Aneta Vjolka ma rację nie zmienia to rokowań co do wyzdrowienia , może być tylko ciutke dłużej nie martw się na zapas pozdrawiam serdecznie
-
Vjolka na chwile obecna samopoczucie ok. O 11 kolejny zastrzyk i zobaczymy jak będziemy sie czuły. Bo głowa to dopiero dzis mi przeszła. Juz mnie nosi a gdzie dopiero do piątku??
-
Kalmara jak dzisiaj samopoczucie?
-
Aneta,ja wiem tylko,że to nie zmienia rokowania,czasami jest potrzebny drugi jod i tyle.Nie łam się, wszystko będzie ok :-)
-
witam dziewczyny :)
mam pytanie do Was ,czy jezeli kilka wezlow chlonnych bylo z przezutami to czy to oznacza ze nowotwor przekroczyl torebke narzadowa i jesli ja naciekal to co to dokladniej oznacza?pozdrawiam
-
Dzieki dziewczyny :) Powiem Wam ze jestem w szoku nie myślałam że po zastrzyku można się zle czuć. Wszystkie leżałyśmy jak kawki z bólami głowy i spiace. No masakra :( we wtorek dopiero jod wrr i w piatek wyjście a nas juz nosi.
-
-
No hej dziewczyny
Kalmara trzymaj się tam buziaki?
-