Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
gatta a ile już jesteś po operacji - ja 5 tydzień
-
-
-
Edyta ja jestem 7 miesięcy po operacji. Trochę późno wzięłam się za blizne....
-
Mnie wczoraj dali 1 tabletke letroxu było o.k, dziś dali mi dwie serce to mi wyskakuje z klatki normalne, czekam za smiesznym.obchodem który trwa sekunde...Polska służba zdrowia...
-
-
Kasiazrozpaczona, wszystko zniknie. musisz być cierpliwa. Najgorsze za tobą. teraz z dnia na dzień będzie tylko lepiej. :D
-
Kasiazrozpaczona opuchlizna zniknie. To dość naturalny objaw po operacji
-
Edyta ja używam od jakiegoś miesiąca. Narazie trudno stwierdzić czy działają ale blizna jakby zabladła ale mi zrobił się bliznowiec więc pewnie na efekty trzeba poczekać ;)
-
Ja dziś opatrunek odchyliłam i mam fałde na tej szyji spuchnietą,też tak miałyście,mam nadzieję że zniknie to pogrubienie.