No i dziś mały szok. Zadzwoniłam do szpitala gdzie się leczę i okazuje się ze usunąć znamię na uchu może tylko chirurg plastyk bo ogólni chirurdzy się tego nie podejmą. A termin do plastyka czerwiec 2019 rok ups. Szukam gdzie indziej. Kurde masakra. A dermatolog stwierdziła dwa szwy i po temacie hmmm. Ech zawsze cos pod górkę:-(
Dziewczyny, czy macie jak macie długie doświadczenie z chorobą tzn. zastanawiam sie ile razy musimy przyjmować jod leczniczy i diagnostyczny i ile czasu musimy być pod opieką instytutu?
Często w przychodniach prywatnych mają umowy z NFZ, poszukaj przez neta może coś wcześniej znajdziesz. Poczytaj opinie i zapisuj się😆
Chyba tak. Ale jakos tak żyłam w przekonaniu ze tylko 30 dni. Ale właśnie te kolejki i zapisy. Muszę chyba podzwonic po poradniach bo mogę sie zdziwic co do terminów. Najgorsze ze nie mam bladego pojęcia gdzie się udać. U mnie nie znam dobrego chirurga - fakt mała rzecz do usunięcia ale miejsce widoczne chce dobrze ;-) Chyba udam się do WIM w Wawie ale tam to na pewno kolejki. :-(
sama mam skierowanie do gastrologa z lipca i czekam na zapisy w przyszłym roku by pójść.
moze pomyliło się z receptą, która ważna jest 30 dni jeżeli nie jest na antybiotyk😃
Az rok ?? kurcze myślałam że mam 30 dni od wystawienia na zarejestrowanie sie w przychodni. Jeśli tak to super :) Dzięki
Skierowanie ważne jest rok od wystawienia. Jeżeli są zapisy to musisz udać się z tym skierowaniem by wyznaczyli termin.
Dziewczyny krótkie pytanie a raczej potwierdzenie moich przypuszczeń - skierowanie do poradni chirurgicznej ważne jest przez 30dni??? Czy krócej??
dziewczyny ja z prośbą o wsparcie na portalu rakownia czyli rak i siłownia opisana jest historia Ani walczącej z rakiem tarczycy rdzeniastym, bardzo mi przypomina Aniaw naszą koleżankę z tego forum ,która zawsze miała dobre słowo ,wspierała nas mimo swoich problemów.Jesli pomyliłam osoby to bardzo przepraszam ale jakby nie było Ania potrzebuje każdego grosza na rehabilitację i leczenie nr.konta jest na portalu rakownia
Aniu życzę ci dużo siły w walce trzymaj się