Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    Agata ja bym tego nie lekceważyła. Mogła się też nałożyć infekcja.Skontaktuj się z doktorem
  • 12 lat temu
    witajcie

agata 7439 mnie lekarz powiedział przy wlewkach że jeśli bym miała gorączkę powyżej 39 i będzie się utrzymywać to natychmiast się zgłosić ,uważam że od wtorku to już długo i ja bym się jutro zgłosiła z tym do lekarza bo to są zarazki gruźlicy i z tym nie ma żartów ,pozdrawiam
  • Dziekuje za odpowiedzi. Martwie sie o tate. We wtorek mial wlewke. Wysoka goraczke ma caly czas. Po za tym brak innych objawow. Agata
  • 12 lat temu
    czarownica 44 GRATULACJE !!!! i Tobie Heniu gratuluje swietnych wynikow i niech tak bedzie na zawsze
  • 12 lat temu
    Czarownica mocno Ci gratuluję Tosi teraz to już jesteś prawdziwą Babcią:)))))Iwona polecam Ci prof.Wolskiego to na prawdę świetny fachowiec.Hanna i Heniek co u Was?Pozdrawiam wszystkich:))))
  • dona1955 dziękuję, Ciebie tez to kiedys czeka:))

Gorączka przy BCG to normalne i nie ma się co martwic:))
  • 12 lat temu
    witam wszystkich i pozdrawiam

czarownica gratuluję ,teraz jesteś prawdziwą babcią bo masz wnuczkę, cieszę się razem z tobą i troszkę zazdroszczę ale może kiedyś i ja nią zostanę

agata z tego co wiem to przy tak dużej temperaturze po wlewkach BCG to trzeba się zgłosić do lekarza bo może to być zakażenie organizmu przez prątki gruźlicy , oby nie ale jest taka możliwość

heniu i hania co u was słychać, mam nadzieję że dobrze
  • Witam wszystkich i ogłaszam, że Tosia właśnie sie urodziła:)) wyszła na świat dzisiaj 25 styczeń o godzinie 11.32:))))) jest duż i zdrowa:))))))))

teraz wracamy do spraw codzinnych:))

iwona3636 mam namiary na bardzo dobrego lekarza w Warszawie:), napisz do mnie na pocztę to podam Ci telefon:)

Hania napisz jak sie czujesz:)

Nie wiem czy czegos nie pominęłam, ale jestem wykończona, asystowałam przy porodzie, a w szpitalu spędziłam ostatnie dwa dni:))
  • 12 lat temu
    Dawno mnie tu nie było, ale czytam regularnie.
    Haniu dobrze, że piszesz, bo to znaczy że w miarę dobrze się czujesz:)
    ania2 pytałaś jak mama, na szczęście dobrze, miałyśmy ostatnio kontrolną tk i wszystko ok. Kolejna cystoskopia w marcu a w kwietniu kolejna dawka wlewek.
    Teraz czekamy na wizytę u hematologa i zobaczymy co dalej z babcią. Ale to oczekiwanie jest jest po prostu straszne:(
    Heniek super, że tak dzielnie to wszystko zniosłeś i niech z każdym dniem będzie coraz lepiej:)
    Agata, takie objawy mogą być skutkiem ubocznym wlewek, lekarz powinien o tym poinformować. Trzeba zbijać gorączkę np. paracetamolem a jeśli zbyt długo będzie to trwało do tego jakieś inne objawy trzeba koniecznie skontaktować się z lekarzem.
  • 12 lat temu
    czaronica 44 dlaczrgo sie nie odzywasz .
    , czy Tosia jest juz na tym swiecie napisz jak sie czuje no i oczywiscie jak Ty sie masz mysle ze b. dobrze Hanna 57 mam nadzieje ze Ty tagze czujesz sie dobrze czego Ci z calego serca zycze Ania 2 czekamy na Twoje wyniki i trzymam za Ciebie kciuki Heniu zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowka , tak samo zycze wszystkim borykajacym sie z ta choroba o szybki powrot do zdrowia

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat