Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
-
Heniek to może bardziej w Twoim klimacie jest Deep Purple - miałem to szczęście że w 2013 roku jakoś w lipcu byłem na koncercie we Wrocławiu.
-
Dziewczyny przesadzacie - jestem zwykły marudny facet i koniec
Beat - dokładnie tam będę w strefie GC pod sceną. Jak się bawić to na całego.
Moni514 - u mojego taty ostatnio wyskoczyła przepuklina od strony pępka ale jeszcze nie miałem okazji się tym zająć.
-
sierotka dziękuję za wskazówki,skorzystam ale może ktoś z naszych forumowicz zetknął się z problemem, mowa o przepuklinie po operacji
-
OK DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!!
-
Moni zajrzyj na forum Stomicy .pl tam jest duzo na ten temat ,zapytaj tam kukułeczki taki nick kobietka wie wszystko.Pozdro
Beatko samo nie przejdzie ): masz tutaj być .Jak wszyscy inni.
Ja chce Ciebie na spotkanku i inne osoby też byloby super.
napiszcie w tym temacie o spotkaniu ,to fajna prawa taki wspólny weekend .
-
Kochani
mam do Was kolejne pytanie: czy u Was lub u Waszych bliskich pojawiła się, po operacji,przepuklina w okolicach stomii? Jeżeli tak to co robić z tym dalej?
remil trzymam mocno kciuki,aby wszystko to co się ostatnio u Ciebie dzieje, wpadło w końcu na odpowiedni tor
-
Jeszcze jutro , we wtorek do szpitala z tatą..
A może go nie oddać!a może samo przejdzie...jak przyszło???ten cholerny raczysko...
Co? głupoty piszę? Jakoś tak mnie naszło...
Jak to będzie bez niego... a potem jak wróci to jak?
Znów wieje ode mnie optymizmem!!!
Może Was nim nie zarażę...
Sorry, taki ze mnie człowiek...a już niedługo to pewnie ratuj się kto może jak zobaczy BEATA41 na forum, jak już ta operacja będzie i po...
ale będziecie tu ze mną , prawda???
-
Remil baw się dobrze życzę z całego serca
-
REMIL ja nie powiem nic innego jak to: JESTES WIELKI !!!!!
FANTASTYCZNY .To wszystko :):):):)