Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Agatap nie dałaś znać czy dostałaś mojego e-meila, nie martw się będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcji, oni wiedzą co mają robić, z tego co słyszałam i wiem to są dobrzy specjaliści, ten co wszystko psuł to go wyrzucili, napisz po niedzieli co u was słychać, pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki
-
Ja się pogniewalam? A to jakas ciekawostka...ha ha ,je się nigdy nie gniewam .Henryku .
Ja tylko moge przegapić jakiś wpis do mnie i nie odpowiedzieć za co przepraszam,czyli trzeba ponowić.Ale masz powodzenie no no ,tak to prawda ,mało jest tutaj panów czyżby sie bali?
ups
-
dona1955
Nic nie piszę ale czytam, już w poniedziałek mąż idzie do szpitala. A jeśli chodzi ten tydzień to było troszkę strachu bo mężowi krew z nerki zaczęła się lać i skrzepy schodzić, uspokoiło się to ale strach był. Bardzo się boimy tej operacji, a wiecie moi mili już rocznica bo to rok jak z wami jestem i bardzo się cieszę, że dzięki Wam było mi prościej w tych trudnych dniach.
Heniek, Dona 1955 świat jest mały a w Olkuszu są jeszcze produkowane garnki ale to penie jakieś pozostałości produkcja zanika, zakład się podobno kończy.
Pozdrawiam
-
jak mogłam się tak pomylić :-(
-
-
Przetańczyć chcę z tobą całą noc .Ani Jarockiej To są cudowności co by można słuchać słuchać słuchać..........
-
napiszę tylko że muszę koniecznie pooglądać te maszyny SHL....... Heniu jaka Metalika ..? zdecydowanie wolę " Jej portret " Bogusia Meca albo" kawiarenki " Jarockiej
-
-
Heniek boi sie odezwać ...:-)
-
majka ty psotnico jedna myślisz że jak jesteś workowcem (CZYLI TAKIM MILUSIM KANGURKIEM } to masz fory? o nie moje kangurzyce kochane będę się bić . kocham was dziewuchy