Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • kocica przyjmij wyrazy współczucia:(
  • 10 lat temu
    Kocica tak strasznie jest mi przykro.Bardzo współczuję Tobie i Twojej rodzinie
  • martwię się.Mama jest po wycięciu guza.Trzy tygodnie temu miała zabieg,a dziś doktor powiedział,że guz odrósł.W głowie mi się nie mieści,że tak szybko on rośnie.Był bardzo duży.W piątek maja jej dać znać o dalszym postępowaniu.Prawdopodobnie wycięcie pęcherza i naświetlanie.Czy to normalne,że ten drań tak szybko rośnie?
  • 10 lat temu
    Kocica szczere wyrazy współczucia, twój tato jest już w innym i lepszym świecie, na pewno będzie ci go brakowało ale niestety na niektóre rzeczy nie mamy żadnego wpływu i musimy pogodzić się z losem, pozdrawiam cię serdecznie i bardzo współczuję, trzymaj się
  • 10 lat temu
    Czarownica masz super wnuki, a śliczne jak laleczki, ja też takie chce, ale bym rozpieszczała! jak ten czas leci ,niedawno pisałaś że się urodziły a tu już takie duże, masz się kim cieszyć i dla kogo żyć jak najdłużej i życzę ci zdrówka i pociechy z wnucząt
  • Witajcie wszyscy! :(((((( mój tato nie zyje !
  • no i udało się:)) Teraz Wasza kolej:)
  • to jeszcze Kubuś:)
  • w takim razie zobaczymy czy moje wnusie Oliwka i Tosia wejdą:)
  • 10 lat temu
    Karola a może trzeba iść prywatnie do tego lekarza to będzie inaczej gadał, może on na to czeka i dlatego tak odwleka? może przyjmuje gdzieś w gabinecie prywatnie bo w szpitalu to oni są święci i zganiają wszystko na procedury, życzę powodzenia w załatwianiu bo tu chodzi o życie

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat