Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Roza, sierotka :)-w tym roku caly czas sobie powtarzalam, ze gdy tylko maz pokona chorobe to pojedziemy nad ocean albo w gory...oby dalej od tego miejsca gdzie teraz tak ciezko sie zyje ...bo w chorobie i lęku. Poki co jeszcze trzeba poczekac, ale te piekne miejsca, ktore zostaly w mojej pamieci z wczesniejszych pobytow kuszą. Z polskich gor uwielbialam Szklarska Porebe i Zakopane. Marsz na Szrenice we mgle i w mrozie ...piekne to bylo. <3
  • Napewno spotkamy się ,Trzeba w to wierzyć.
  • roza123 ja też do gór daleko ,ale my z mężusiem chyba lubimy jeżdzić na takie odległości i to najbardziej...pociągiem wiesz? nie musimy wtedy skupiać się na jezdni tylko obserwować świat zza szyb tylko zza szyb,ale bez nadmiernego stresu.Mam nadzieję że spotkamy się ;) :D <3
  • sierotka , przykro mi bardzo , ale to zupełnie nie ten kierunek.Mieszkam blisko Bydgoszczy .
  • Roza123 Zapraszam może mieszkasz blisko gór ;) tam mnie ciągnie teraz zimą jak by była taka biała i puchata ;) :D
  • Zaproszenie jak najbardziej aktualne. Bardzo chciałabym się z wami spotkać. Miłego dnia.
  • Beat <3 <3
  • Janne 24 Tak pamiętam mam nadzieje że sie kiedyś spotkamy w jakimś gronie a może na jakimś wypadzie i będzie ta nasza kawa Mam też taką koleżankę Sierotkę organizatorkę wypadów ale co to nie teraz byle do wiosny Pozdrawia
  • Bolek ja wiem jak człowiekowi się wali to czasami ma ochotę wypiąć się na wszytko i wszystkich .ale wierz mi to pomaga tylko na chwilę a po za tym obiecałeś Rozie , że przyjedziesz na kawę i ja też chce ją Ci postawić za te wszystkie ciepłe słowa ,dobre rady i słowa wsparcia ,niech choć tak mogę podziękować.Mam nadzieję że to nam się uda
  • 9 lat temu
    Kazoka2809 u mojego męża podobny scenariusz i ten sam wiek.pozdrawiam

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat