Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Morpheus Najszczersze wyrazy współczucia.
  • Morpheus wyrazy współczucia ;( wiem co przeżywasz . :(
  • Niestety nie udało mi się wytrwać z nią do końca. Mama odeszła dzisiaj o 8 rano. Dziękuję za wsparcie. Mimo wszystko w tak trudnych chwilach pamiętajmy, że: "Jest taka cierpienia granica za którą się uśmiech pogodny zaczyna... "
  • 8 lat temu
    Pamietam Janka24. Strasznie mi przykro. Wyrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich. Morpheus. Niewiele mozna w takiej sytuacji powiedziec. Trzymaj sie na ile mozesz. Mama Cie na pewno slyszy i czuje Twoja milosc do niej.
  • Napisane jest tylko WYSOKI STOPIEŃ. .. Ale stopień dojrzalosci raka czy stopień zlosliwosci... Nie wiem Przeczytałam juz tyle w internecie i juz mam mętlik w głowie. Nie wytrzymam dwóch tygodni.
  • Napisane jest tylko WYSOKI STOPIEŃ. .. Ale stopień dojrzalosci raka czy stopień zlosliwosci... Nie wiem Przeczytałam juz tyle w internecie i juz mam mętlik w głowie. Nie wytrzymam dwóch tygodni.
  • Witam. Pół roku temu mój tata zmarł na chloniaka mózgu. Teraz okazuje się ze mama ma raka pęcherza. Jest już po zabiegu. Wynik histopatologiczny RAK UROTELIALNY NACIEKAJACY WYSOKIEGO STOPNIA. Wizytę u lekarza mamy dopiero za dwa tygodnie. Jeszcze nie doszłam do siebie po stracie taty a teraz to... Proszę napiszcie co oznacza ten wynik histopatologiczny bo przez ten okres dwóch tygodni umrę z rozpaczy... mój cały świat się zawalił
  • I Janek odszedł, służył mi radą, wspomagał, trudno w to uwierzyć, że go już z nami nie ma. Wyrazy współczucia.
  • Aniu, badanie kontrolne ma być 30 maja.
  • Morpheus, tak bardzo mi przykro, żadne słowa tego nie opiszą. Maba, na pewno tak powiesz, diagnoza mojego męża była porażająca, a jednak zwyciężył, tak będzie i u Ciebie i to zwycięstwo obwieścisz nam wielkimi literami. I oczywiście mam pytanie do tych co są po.......mąż nie dostał żadnych leków, własciwie wiem, że nie są mu potrzebne, ale czy aby na pewno?

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat