bogda
Gołym okiem w ogóle krwi nie widac.mocz oddany ale po wielkich bólach i pocie.. .dosłownie leci pot mu po skroniach,czole i plecach.
Heniu
O 17 wizyta u rodzinnego zobaczymy co powie. Weekend więc gdzie my teraz urolog znajdziemy?Co do linku to już przeczytałam to wcześniej.ale dzięki.
Tosiu, a mocz ma czysty, czy z krwią? bo czasem tworzą sie skrzepliny i zatykaja cewkę, jezeli zabieg był rozległy. Trzeba dużo pic, żeby nie dopuszczać do zatrzymywania sie krwi w pęcherzu.Mnie np pomagało bieganie po schodach bo to przesuwalo skrzep. Ale u mężczyzn cewka jest dłuższa, moze jakiś... .hm masaż niech maź sobie zrobi? Bo gdyby sie nie udało, to pozostaje ostry dyżur i cewnikowanie.
Aniu przyjmij wyrazy współczucia.Żadne słowa nie spowodują ukojenia. Niech ziemia nie będzie mu ciężarem....
Przepraszam Was ze tak z innej beczki ...Ania przeżywa żałobę a ja tu temat zmieniam.Ale dla mnie to ważne.
Ze względu na ból w Cewice i pleców mąż miał zlecone badanie moczu.i szczerze mówiąc jestem przerażona. CZY podpowiecie czy to stan zapalny czy coś powazniejszego: erytrocyty 59, leukocyty 858 a białko 102. Poza tym reszta w normie.
Czekam na wasze opinie.