Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Enni czytam twoje posty i jeszcze kilka dni temu wszystko bylo ok jak to mozliwe ze mama tak szybkoodeszla? Jaki byl wynik tk? Poszla do szpitala w miare stabilnym stanie. Boze jak mi smutno..

• Enni Kochana trzymaj sie.

• Enni

Przyjmij wyrazy współczucia.nie da się opisać jak mi przykro.

Mamusia jest już w lepszym świecie.. ..

• 7 lat temu

Serce mi pęka z bólu,moja ukochana Mamusia odeszła....bylam przy niej do końca.

• Mąż wrócił dziś od lekarza z wynikami.No i znów pogorszenie: leukocyty znów skoczyły do 300.erytrocyty troszkę spadły. Białka ostatnio nie było ale teraz jest 69.no i kryształów 130.rodzinny na środę sam umowil męża do urolog.

• Tosia Maba co u was? 

• Enni nie poddawaj sie!!!!!walczcie!!!

• 7 lat temu

Właśnie wróciłam ze szpitala,mamcia stan ciężki, niewydolność krazeniowa:(

• bogda

Oby było tak jak mówisz. Trochę mnie uspokoiłas.

• enni

Podreperuja mamę i zrobią wyniki bedzie ok.

Maba a co u męża, lepiej?

Tosia nie wiem czy Cie to uspokoi ale czasem na słabiej gojacych sie ranach w pęcherzu dłużej sączy sie krew i kiedy zrobi sie za dużo taki guzek sie odrywa i barwi mocz. Dzieje sie tak właśnie po 2-3 tygodniach po zabiegu. Ja w takim przypadku dostawałam cyclonamine, żeby zahamować krwawienie, które gdzieś po tygodniu ustępowało. Niestety to krwawienie fizycznie dawało mi objawy jak zapalenie pecherza, ból przy oddawaniu moczu itp. Moze u Twojego męża podobnie.

Wpis edytowany dnia 17-08-2017 15:31 przez bogda0707

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat