Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Henku

Mowisz i masz...

Trochę mnie nie było tutaj a to dlatego ze ...wylądowałam w szpitalu ...podejrzewano udar który rzekomo tk potwierdzila a RMI wykluczylo.Mialam wszystkie objawy..wysokie cisnienie ,niedowaład lewej strony ciała i straszny ból glowy.Cisnienia nie mogli zbic przez 4 dni.na piąty dzien troche spadlo i z okropnym bólem glowy puscili do domu. Lekarz stwierdził ze to ze stresu .

Na domiar wszystkiego mąż miał wczoraj wypadek w pracy.w maszyne jakas wciągnęło mu rękawicę robocza.zmiażdżylo mu palec wskazujacy lewrj reki w wyniku czego miał amputowany paliczek.o 22-giej go operowali.Nie wiem kiedy go puszczą ze szpitala bo niestety jezykiem obowiazujacym w Belgii sie nie poslugujemy.

Troszkę emocji ostatnio było. Oby juz koniec.

Pozdrawiam.

• Henku

Mowisz i masz...

Trochę mnie nie było tutaj a to dlatego ze ...wylądowałam w szpitalu

Wpis edytowany dnia 07-09-2017 15:19 przez Tosia42
  • kala w wynikach nie ma nic niepokojącego.

• Maba co u was?

• Witam, czy ktoś mógłby zinterpretować ten wynik RM? Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale onkologa mamy dopiero w poniedziałek i bardzo się martwimy czy nie ma wznowy :(

• 7 lat temu

Maba co u Was?taka cisza....wszystko dobrze?

• Hejka jesteamy po wizycie u kardiologa. Serce ikrazenie super.  Porozmowie z urologiem ktory sam zadzwonil i zapytal jak po wizycie ustalilismy kontrolne tk na 14 wrzesnia. Ale bedzie dobrze musi byc. Pozdrawiam

• 7 lat temu

Lena33 dysplazja to jeszcze nie rak,dobrze ze wykryty teraz.Pewnie do wyleczenia.Glowa do góry.

Mam nadzieje mojej mamie też zbierała się chlonka.Nogi też jej puchly,jak sie położyła to opuchlizna schodzila,jak wstała to na nowo puchly,ale przeszło samo.

• Witajcie my po wizycie. Urolog zrobil usg bad kreatyniny mocznik i wszystko wnormie. To pewnie ta chlonka co pisaliscie. Ale dla 100%pewnosci mamy wizyte u kardiologa bo jest obrzek prawej stopy swoja droga mam nadzieje ze to nic zlego tylko na te zmiany ppgody bo tata mial zlamana wstopie. Pozdrawiam

• 7 lat temu

Dzis wynik badania histopatologicznego. Nie mam już siły się denerwować.

Dysplazja na szyjce macicy i na pęcherzu. :-(

Do tego nawrót depresji.

Pozdrawiam i życzę dużo ZDROWIA.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat