Henku
Mowisz i masz...
Trochę mnie nie było tutaj a to dlatego ze ...wylądowałam w szpitalu ...podejrzewano udar który rzekomo tk potwierdzila a RMI wykluczylo.Mialam wszystkie objawy..wysokie cisnienie ,niedowaład lewej strony ciała i straszny ból glowy.Cisnienia nie mogli zbic przez 4 dni.na piąty dzien troche spadlo i z okropnym bólem glowy puscili do domu. Lekarz stwierdził ze to ze stresu .
Na domiar wszystkiego mąż miał wczoraj wypadek w pracy.w maszyne jakas wciągnęło mu rękawicę robocza.zmiażdżylo mu palec wskazujacy lewrj reki w wyniku czego miał amputowany paliczek.o 22-giej go operowali.Nie wiem kiedy go puszczą ze szpitala bo niestety jezykiem obowiazujacym w Belgii sie nie poslugujemy.
Troszkę emocji ostatnio było. Oby juz koniec.
Pozdrawiam.
Maba co u was?
Hejka jesteamy po wizycie u kardiologa. Serce ikrazenie super. Porozmowie z urologiem ktory sam zadzwonil i zapytal jak po wizycie ustalilismy kontrolne tk na 14 wrzesnia. Ale bedzie dobrze musi byc. Pozdrawiam
Witajcie my po wizycie. Urolog zrobil usg bad kreatyniny mocznik i wszystko wnormie. To pewnie ta chlonka co pisaliscie. Ale dla 100%pewnosci mamy wizyte u kardiologa bo jest obrzek prawej stopy swoja droga mam nadzieje ze to nic zlego tylko na te zmiany ppgody bo tata mial zlamana wstopie. Pozdrawiam