Niraparib jest dostepny w stopniu zaawansowania choroby III lub IV skoro dostajesz Avastin to chyba mialas III lub IV bo ja również go dostałam w 18 dawkach. Niraparib jest dostepny od 2022 roku dla wszystkich nowo zdiagnozowanych wiec moim zdaniem powinnas go dostać oczywiście jeżeli zachorowałaś w 2022 roku, bo on zapobiega wznowie ,
Dziękuję za odpowiedź..zachorowałam w 2022..stadium 3…nie wiem dlaczego lekarz zdecydował że moje leczenie kończy się wraz z ostatnią dawką avastinu..zapytam …dziękuję
Dziekuje za odpowiedz…zachorowałam w 2022roku..stadium 3 …nie wiem dlaczego lekarz zdecydował że moje leczenie kończy się na ostatniej dawce avastinu… zapytam..dziękuję
Mama jest po operacji i czeka na chemioterapie- już dwa miesiące! Gdzie z dnia na dzień jest coraz gorzej, potworny ból, jeść nie je już praktycznie nic, ale chemii nie przyspieszysz bo terminy :)). Lekarze sugerując hospicjum, na które tez tezeba czekac...szkoda gadac.W każdym razie ma duży problem z bólem kręgosłupa, stawów.