https://www.facebook.com/przychodniacannabi/
Może kogoś zainteresuje. Rozpoczyna tam konsultacje Pani doktor onkolog z CO Warszawa z oddziału onkologii ginekologicznej. Niedługo coś napiszę ale 8 sierpnia badania, więc poczekajmy. Pozdrawiam
Pani onkolog uruchomiła także konsultacje on-line. Taka trochę nowość na rynku usług lekarzy. Tu więcej szczegółów i zasady.
https://www.facebook.com/konsu...
Piszę bo może ktoś akurat potrzebuje.
Pozdrawiam
wszystkie
Rukola super wiadomość i tylko takich Ci życzę
Nana cieszę się że kolejny eliksir za Tobą i niech kolejne popłyną planowo✊✊✊
U mnie drugi tydzień upałów bez kropli deszczu. Jest północ a na termometrze na zewnątrz 26 stopni. Upały niech trochę odpuszczą ale lato niech trwa☺
Miłej nocki kobietki😍
Tatmag nie po to wstawiłam posta zeby agitowac do korzystania z takiej konsultacji ale żeby pokazać że jak są chętni to i z takiej usługi mogą skorzystać. Myślę, że niektorzy mający np. Daleko do Warszawy a chcący skonsultować problemy onkologiczne nie tylko jajnikowe mogą akurat z tego korzystać. Widziałam taką ofertę skierowaną do pacjentów to załączyłam. Ja też wolę osobiście 😊😊😊. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Pomysł to jakiś jest ,chociaż przekonania w 100%nie mam :)
Maria 58, gratuluję okrągłej rocznicy 🙂 Dużo zdrowia już na zawsze życzę 👍 U mnie niedawno minęło 4 lata od diagnozy. Kontrola będzie w listopadzie. Kilka dni temu byłam u lekarza rodzinnego - mały wirusik. Przy okazji dostałam skierowanie na rtg płuc i usg jamy brzusznej. Pan doktor z własnej inicjatywy zrobił mi dodatkowo usg klatki piersiowej. Nic złego nie znaleźli. Nie wiem jak Wy, ale ja juz mam dość upałów 😕 Pozdrawiam Was Wszystkie 😁
witajcie😊u mnie też dzisiaj wspaniały dzieńdziś po rocznej przerwie miałam kontrolę a onkologii w Bydgoszczy. Stres był ale jest wszystko dobrze. Usg ok marker 6,71 i kolejna wizyta za rok😊jestem 4 lata po chemii💪. Wszystkim Wam kochane kobietki życzę zdrówka i spokoju w życiu a tym walczącym dodatkowo siły, wiary i cierpliwości podczas leczenia