Wiem ,wiem, ale wiecie dziewczyny jak dobrze było bez chemii przez te prawie 6 miesiecy....
Mam torbiel na jajniku lekarz onkolog dał mi skierowanie na badanie testu roma C125 19.81 HE4 79.23 ROMA 19.67 czy to poprawny wynik .U mnie rak jajnika w rodzinie jest od pokolenia babcie mamy ciocie mamy 2 siostry .Teraz walczymy o mamę zachorowała w maju szybki postęp choroby zaraz pojawiło się wodobrzusze stadium zaawansowane. W lipcu operacja udało się usunąć guza wraz w wszczepem do otrzewnej .Teraz mama jest po 6 chemi wyniki ok nie ma sladow choroby przybrała ładnie na wadze bo ważyła przy chorobie 42 kg ogólnie czuje się dobrze .MAM nadzieję że te cholerstwo nie wróci
Kochane, powiedzcie proszę ile się czeka (mniej więcej) na wynik PET? Będziemy robić w CO w Bydgoszczy.
Ślę Wam dużo zdrowia i słońca!
Dziękuję VIOMI.
MW witaj, tez pomagam.mojej mamie,czzas po operacji jest trudny,ale zobavzysz to kwestia czasu, z mojego doswiadczenia jesli moge cos zasugerowac to pilnuj zeb waga za mocno nie spadla,po peracji wiadono ze lekke dieta, ale zebys nie przeoczyla. Moja Mama duzo schudla, dopier po czasie zorientowalm sie ze moge jej dac megalie na apetyt. Aktualnie jest na samym avastinie i przybrala juz chyba z 10 kg, zavzela sie malowac i nawet robi hybrydy na paznokciavh..nie wiem w sumie.czy to wskazane. Paznokci.nie ma oslabionych. W styczniu tk,strasznie sie boje. Ciesze sie ze mozemy sobie teraz zyc tak troche beztrosko..isc na zakupy, kawe..ciesze sie kazdym dniem bo to tk to jak taki wyrok. Pozdtawiam Was i wszystkim zycze duzo sily.
midi, kotka trzymam kciuki za Was i Wasze Mamy. My będziemy w następnym tygodniu robić PETa i skręca mnie ze stresu bo u Mamy marker wysoki....