midi90, markery mam robione przy każdym badaniu krwi przed chemią tzn co 3 tyg. Popatrz na wypis ze szpitala czy jest coś napisane : CA- 125 (tak na wypisie określają markery) Po operacji konsylium w Katowicach zaleciło mi 2 chemie karboplatynę i taksol a moja lekarka w Bielsku cdn
Można i do prof. Panka. Przyjmuje prywatnie w różnych lecznicach. Każdy dzień tygodnia w innej. Jedną z nich jest Premium Medical na Kobielskiej. Koszt wizyty 300 zł. Mnie operował trzy razy i po ostatnim zabiegu mam mieszane uczucia. Proponowałam Bidzińskiego bo mam styczność z jego pacjentkami i same pozytywne opinie. Makro000 też była zadowolona. Poza tym ma większe możliwości. Sam pracuje w CO, jego żona też - tylko w innym szpitalu i wiem, że dotychczas pacjentki, które trafiały prywatnie do niego, odsyłał do niej na oddział. Obaj prof. są też onkologami tylko prof. Panek nie pracuje na oddziale gdzie jest chemioterapia. Znany jeszcze jest prof. Baranowski ze szpitala na Szaserów.
Wydaje mi się, tak jak pisze nana, dołożenie kilku wlewów chemii, ale na pewno trzeba skonsultować z innym lekarzem.
Midi90, z ostatniego TK 21.06.2017 nie miałam jeszcze opisu jak poszłam do lekarza i na Avastin. Lekarka poszła się dowiedzieć co i jak wyszło naTK. Po powrocie powiedziała, że nic nowego nie wyszło i mam być spokojna. Opis będę miała 19.07. jak pójdę na następną chemie.
13 to nie jest źle bo norma jak wiesz jest do 35. Na ostatnim badaniu 21.06 wyszło mi 15,9. Jak będę miała na piśmie opis TK do dam znać. Bądź dobrej myśli i trzymajcie się z mamą cieplutko. Ps. Ciągle mnie wylogowuje z forum i co chce napisać to musze się logować. Tez tak macie?