Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Paulina86 a co Ci powiedzialam o następnej ciąży ?bedziesz.mogła mieć bez problemu?bo u mnie powiedziala.ze na.jednym zabiegu może się nie skończyc a każdy kolejny jest ryzykowny... :-(
-
Olenka a Ty rezonans mialas wykonany w zwiazku z szyjka ??
-
Hej :) Ja juz po wizycie ;) wszystko zagojone...a martwilam sie bo ciagle leciala ze mne jakies zolte uplawy, ale moj gin mi wyciagnal szwy i powiedzial ze to od nich taka wydzielina ze teraz napewno juz nie bedzie. Cytologia za 5 miesiecy i jak przestane karmic to i usg piersi trzeba zrobic. A co tam u was??
-
Paula tak rodziłam mam super córeczkę teraz pod koniec stycznia będzie mieć urodzinki 8lat kończy mój mały pyskacz :) a brzuch mnie boli dalej...nie poszłam do lekarza jestem pewna że dostałam okresu...Miłego wieczoru :)
-
Paula tak rodziłam mam super córeczkę teraz pod koniec stycznia będzie mieć urodzinki 8lat kończy mój mały pyskacz :) a brzuch mnie boli dalej...nie poszłam do lekarza jestem pewna że dostałam okresu...Miłego wieczoru :)
-
Basiu trzymam kciuki <3 daj znac jak bedziesz juz po wizycie. Pozdrawiam cieplutko <3
-
Jade wlasnie do lekarza na kontrol, jestem ciekawa co mi powie ;)
-
Chyba tylko mnie oszczędzili lekarze z tymi znieczulenia i badaniami od razu wszystko wyszło nic nie docinali nie bolalo bardzo i dali 6 dni zwolnienia
-
Chyba tylko mnie oszczędzili lekarze z tymi znieczulenia i badaniami od razu wszystko wyszło nic nie docinali nie bolalo bardzo i dali 6 dni zwolnienia
-
Paulina86 Idź do lekarza po zwolnienie i odpoczywaj:-) Paulina rodzilas juz ?