Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Ale tu się dzieje! Gratuluję dobrych wyników dziewczyny! Karo odpoczywaj
Ja nadal poszukuje dziewczyn z dodatnim
mRNA hpv 16
-
Joasia81 ulżyło nie tylko Tobie, wczoraj pisałam o nadchodzącym szczęśliwszym 2017 a Ty już to szczęście rozpoczęłaś przed zbliżającymi się świętami <3
NOWOTWORU BRAK. Ciesz się tym wynikiem, dość nerwów, dość stresu.
Wszystko jest możliwe, jesteś na to przykładem.
Ja w mojej ostatniej cytologii też mam podobny zapis, tak jakby ktoś dokładnie przeczuwał co my przeżywamy ;) i o jakim zapisie marzymy. Pozdrawiam Ciebie i ściskam mocno <3 <3
-
Karo_2016 odpoczywaj! Najważniejsze ze to już za Toba :)
Joasia81 ale się zestrosowalam przy przewijaniu strony...Nowotworu nie ma!!! To chyba najwazniejsze. Daj znac co powiedzą lekarze.
-
Hurraaaaaaa :D :D :D <3 <3 <3
Te ostatnie zdanie jest mega :D :D :D <3 <3
Fantastycznie! :D
-
Możecie puścić kochane, chyba nie jest tak źle. Czekam na lekarza, który powie coś więcej.
-
Joasia czekamy tu z zacisnietymi kciukami i wszystkim co się da <3 Musi być dobrze! <3 <3 <3
-
Joasia kochana kciuki mocno zaciśnięte jestem z Tobą będzie dobrze musi być czekamy na dobre informacje takie bedą napewno <3 <3 <3
-
Joasia kochana kciuki mocno zaciśnięte jestem z Tobą będzie dobrze musi być czekamy na dobre informacje takie bedą napewno <3 <3 <3
-
Joasia81 szkoda,że mieszkasz tak daleko ode mnie, przyjechałabym i razem byśmy podjechały :/ Jesteśmy tu i czekamy, pełna mobilizacja <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Lekarza o wszystko wypytaj gdyby sam okazał się małomówny :D
-
Pełna mobilizacja dziewczyny! Dzwoniłam zapytać o wyniki i są. Jestem na dworcu, zaraz mam pociąg bo nie wytrzymałabym do poniedziałku więc jadę samiutka. Trzymajcie kciuki. Za dwie godziny będę wiedziała na czym stoję...