Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10917 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Ale tu się dzieje! Gratuluję dobrych wyników dziewczyny! Karo odpoczywaj Ja nadal poszukuje dziewczyn z dodatnim mRNA hpv 16
  • 8 lat temu
    Joasia81 ulżyło nie tylko Tobie, wczoraj pisałam o nadchodzącym szczęśliwszym 2017 a Ty już to szczęście rozpoczęłaś przed zbliżającymi się świętami <3 NOWOTWORU BRAK. Ciesz się tym wynikiem, dość nerwów, dość stresu. Wszystko jest możliwe, jesteś na to przykładem. Ja w mojej ostatniej cytologii też mam podobny zapis, tak jakby ktoś dokładnie przeczuwał co my przeżywamy ;) i o jakim zapisie marzymy. Pozdrawiam Ciebie i ściskam mocno <3 <3
  • Karo_2016 odpoczywaj! Najważniejsze ze to już za Toba :) Joasia81 ale się zestrosowalam przy przewijaniu strony...Nowotworu nie ma!!! To chyba najwazniejsze. Daj znac co powiedzą lekarze.
  • Hurraaaaaaa :D :D :D <3 <3 <3 Te ostatnie zdanie jest mega :D :D :D <3 <3 Fantastycznie! :D
  • Możecie puścić kochane, chyba nie jest tak źle. Czekam na lekarza, który powie coś więcej.
  • Joasia czekamy tu z zacisnietymi kciukami i wszystkim co się da <3 Musi być dobrze! <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Joasia kochana kciuki mocno zaciśnięte jestem z Tobą będzie dobrze musi być czekamy na dobre informacje takie bedą napewno <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Joasia kochana kciuki mocno zaciśnięte jestem z Tobą będzie dobrze musi być czekamy na dobre informacje takie bedą napewno <3 <3 <3
  • 8 lat temu
    Joasia81 szkoda,że mieszkasz tak daleko ode mnie, przyjechałabym i razem byśmy podjechały :/ Jesteśmy tu i czekamy, pełna mobilizacja <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Lekarza o wszystko wypytaj gdyby sam okazał się małomówny :D
  • Pełna mobilizacja dziewczyny! Dzwoniłam zapytać o wyniki i są. Jestem na dworcu, zaraz mam pociąg bo nie wytrzymałabym do poniedziałku więc jadę samiutka. Trzymajcie kciuki. Za dwie godziny będę wiedziała na czym stoję...

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat