Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Witajcie Dziewczynki. Joasia81 gratuluję. Super wieści. Tasza27 trzymam kciuki. Powodzenia Kochana. Dobrej i spokojnej nocy. Pozdrawiam cieplutko <3 <3
-
Hej dziewczynki moje kochane <3
Tak, jutro idę na kolejną transfuzję krwii, pamiętacie co ostatnio przechodziłam, więc trochę mam stresa... Ale tym razem idę do mojego szpitala, typowo rakowego, więc mam nadzieję wyjść jutri normalnie do domu, bez niespodzianek... Ale kto to wie... Trzymajcie kciuki kochane, bo jednak najlepiej człowiek czuje się w domku :)
-
Dokładnie kaa :) tasza pisz tu do nas, widać te szystkie kciuki skutkują <3
-
Joasia81 ;) ;) będziemy wspominać "a pamiętasz jak to było w 2016 ? tak się martwiłyśmy i bałyśmy się a teraz jest 2050 i my nadal zdrowe" ;) No to teraz możesz planować święta.
Tasza27 Ty pamiętasz, że trzymamy kciuki za Ciebie bez przerwy? Proszę Ciebie, żebyś pisała ze szpitala bo idziesz jutro tak ??
-
Teraz tak na spokojnie w domu chciałabym podziękować Wam wszystkim dziewczynkom za wsparcie <3 szczególnie kaa <3agnieszce <3taszy <3. Bardzo Wam dziękuję,wczoraj miałam dołek a dziś powód do radości :) życie jest piękne i życzę każdej z Was dobrych wiadomości i pięknego życia do późnej starości :)pewnie jako staruszki też będziemy tu ględzić sobie i wspominać złe czasy ;) buziaki dla Was wszystkich drogie wspólniczki <3 <3 <3 <3
-
Najgorsze to czekanie bo my kobiety wyoobraźnię mamy bujną...
-
Joasia kochana brawo TY :P <3 <3 <3 ja jeszcze czekam na wyniki po amputacji szyjki i tez juz się nie mogę doczekać
-
Dziękuję <3 <3 <3 trzymam mocno za Ciebie kochana <3 <3 <3
-
Joasia mówiłam, że tak będzie!! Huraaaaa!!!! :)
Teraz możesz się zrelaksować i powtarzać jak mantrę, że gada nie ma i przepędziłaś go na dobre!! Ja w to wierzę kochana <3 <3 <3
-
Dziękuję kochane babeczki <3 nic się złego nie dzieje, proces gojenia do dupy. Mam się zgłosić na kontrolę w styczniu bo teraz mojego dojtoa nie ma. Cieszę się okropnie. Teraz mogę myśleć dopiero o świętach. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D