Hej dziewczyny, mam pytanko o powrót do sportu po konizacji. Właśnie jestem 4 dni po i nic mnie nie boli, od początku nie brałam żadnych środków przeciwbólowych. Przed zabiegiem regularnie ćwiczyłam na siłowni, teraz wiadomo przerwa do odwołania, tylko najbardziej interesuje mnie jak długa może to być przerwa. Jak było u Was? Ile czasu minęło zanim lekarz pozwolił wam normalnie funkcjonować i uprawiać sporty?
to teraz jesteśmy 3 do zajścia w ciąże :P patka emily i ja hehe
cos mi sie tu ciezko odnalezc po tej nowej szacie ale pewnie sie przyzwyczaimy😁
Emily super!!!! Bardzo sie ciesze wreszcie upragnione dobre wiadomosci 3
Latte trzymamy kciuki
emilyemily napisał:
UDALO SIE!!! Jestem w szoku! Cytologi gr. 1 bez zmian jakichkolwiek w cytologi. Hpv UJEMNE!!! W końcu mogę się pochwalić moimi dobrymi wieściami! Dziś świętowałam 3 cieszę się że jesteście kochane i nie mam zamiaru was opuszczać nigdy dajecie mi mnóstwo siły 3 lekarz zalecił cytologie co pół roku aż do kolejnych 3 dobrych wyników
super emily :) moje cytologie po konizacji też byly 1, chyba z 3 a potem już standardowo 2, organizm sam pewnie sobie poradził z hpv
emilyemily 😍
Latte trzymam dziś kciuki aby wszystko dobrze i sprawnie poszło
UDALO SIE!!! Jestem w szoku! Cytologi gr. 1 bez zmian jakichkolwiek w cytologi. Hpv UJEMNE!!! W końcu mogę się pochwalić moimi dobrymi wieściami! Dziś świętowałam 3 cieszę się że jesteście kochane i nie mam zamiaru was opuszczać nigdy dajecie mi mnóstwo siły 3 lekarz zalecił cytologie co pół roku aż do kolejnych 3 dobrych wyników