latte daj znac jak u Ciebie❤
Ja bylam dzis zrobic posiew przed zabiegiem. Do tej pory bralam vibin mini zeby mnie noe zaskoczyly plaemienia czy okres ale ze plamiene nadal to przepisala mi silnieszy vibin.
Za 15 dni o tej porze bede w szpitalu. Chyba mnoe dopadla przedzabiegowa nerwowka. Dziewczyny wiem ze putalam ale na ile jest l4 po zabiegu?
Zle mi sie pisze przy tej nowej szacie bo nawet nie widze co pisze jak jestem na tel. Wiec z gory przepraszam za bledy;)
Kaa, super, że piszesz ;) niech odpoczywa, na pewno jak dojdzie do siebie to się tutaj odezwie :) śle jej dużo pozytywnej energii na szybki powrót do zdrówka 3
Mam nadzieję, że Latte nie będzie miała do mnie żalu ale zmieniło się tu to i owo I nie wiem czy po operacji ma cierpliwość tu się odnaleźć.... Tak czy inaczej Latte jest już po, operacja była raniutko metodą tradycyjną więc leży zmęczona. Jak dojdzie do siebie z pewnością sama wszystko opisze
Dziękuję kochane 3 to był cudowny dzień :) dawno tak nieodetchnelam. Jakby ktoś ze mnie spuścił nadmiar powietrza.
Szczerze powiedziawszy nowa szata graficzna dla mnie to dramat :( pisze się okropnie nie da się zobaczyć co się napisało wszystko jest mega nieczytelne :/ ech trzeba będzie się przyzwyczaić
Hej dziewczyny, mam pytanko o powrót do sportu po konizacji. Właśnie jestem 4 dni po i nic mnie nie boli, od początku nie brałam żadnych środków przeciwbólowych. Przed zabiegiem regularnie ćwiczyłam na siłowni, teraz wiadomo przerwa do odwołania, tylko najbardziej interesuje mnie jak długa może to być przerwa. Jak było u Was? Ile czasu minęło zanim lekarz pozwolił wam normalnie funkcjonować i uprawiać sporty?