Dziewczęta, mój wynik histopatologiczny po operacji usunięcia macicy i jajowodów jest dobry. Bez zmian dysplazji..
Jedyne co, to muszę brac antybiotyk na pocewnikowe zapalenie oraz hormon, ponieważ usg kontrolne po 3tyg wykazało pęcherzyk na prawym jajniku, który podczas ostatniego cyklu nie pękł.
Cieszę się bardzo, ze mam to już za sobą.
Jeśli któraś z zwad będzie miała jakieś pytania- służę pomocą.
Pozdrawiam serdecznie
☺️
Dziewczęta. Ściskam Was wszystkie mocno i równie mocno trzymam kciuki za pozytywny kolejny dzień...za dobre wyniki.. i powrót do zdrowia!
Mam do Was pytanie. Nie mogę wejść w wiadomości prywatne, ani napisać ani odebrać. W ogóle nie rozwija mi się pasek menu. Jakiś błąd? Tez tak macie?
Hej dziewczyny ja od jakiegoś czasu coś nie tak wylądowałam na sorze z bólami nerki i okazało się się że jest zastój chociaż wyniki z kreatyniny w normie kilka leukocytów w moczu ale po leczeniu antybiotykiem wcześniej A tu na usg wychodzi że mam 2 zmiany na wątrobie-podobno naczyniaki i zmiana płynowa 8 ×2,5 cm po lewej stronie w miednicy. We wtorek kierunek Olsztyn i wizyta u mojej onkolog bo urolog umywa rece i kieruje do lekarzy ktorzy mnie prowadza.Może nie wszystkie wiecie ale jestem po radykalnej operacji raka w październiku i do maja było wszystko dobrze A teraz mam małe problemy trawienne i ten mój nieszczęsny pęcherz.
Katexdivision może odbierz szkiełka z tego zakładu patomorfologii i zrób ocenę jeszcze gdzieś indziej.
Jeśli chodzi o mnie to ja na wynik wycinków czekam już czwarty tydzień!!! Bo jak się okazało patomorfolog był na urlopie... Ręce opadają. W dodatku badanie było płatne!
Już nie mam do tego wszystkiego sił :(
Katexdivikson no niestety typ 16 robiłam test na wszystkie i wysokoonkogenne i te niskoonkogenne z jednej strony dobrze ze tylko jeden z drugiej gorzej nie mogłam trafić testu ponownie nie ma sensu robić no może gdyby był darmowy to bym się zdecydowała a tak no cóż nie jest to tani wydatek ale podejrzewam że nawet jeżeli wyszedł by ujemny to bardziej stawiam na to że jest uspiony a może faktycznie się go pozbylam bo z wirusem jest tak ze nawet lekarze maja znikoma wiedzę na jego temat i tak naprawdę nikt nie wie czy organizm jest w stanie się go pozbyć czy nie więc w naszym przypadku kochane zostało nam się porostu częściej kontrolować chocusx i tu są problemy bo koszt kolposkopi to między 400-500 zł łącznie z wizytą a i ona jeżeli cytologia wyjdzie dobrze nie jest refundowana nawet profilaktycznie po takim zabiegu jak ja miałam i wiele z was przynajmniej w moim mieście tak jest. Więc jak mamy dbać o profilaktykę skoro jest to takie drogie 😕 tak 1.5 roku w styczniu minie 2 lata szybko ten czas leci chociaż dziś chciałabym żeby minęło już z 5 lat he he jestem już po 3 cytologiach i jednej kolposkopi dzięki Bogu wszystko jest dobrze teraz w sierpniu kolejna cytologia trzymajcie kciuki pozdrawiam was wszystkie i życzę dużo zdrówka i dobrych wyników