Hej Wojciecha32 jak u Ciebie, wciąż jestem myślami z Tobą 👊
Wojciecha 32.
Trzymam mocno kciuki odkąd Cię poznałam tu na forum.Wierzę , że będzie dobrze.Czekam na informacje od Ciebie.😍
Asik1 nic więcej... jestem mega zestresowana, to ja za Twoją wizytę też trzymam kciuki:) i jutro dam znać co tam wyszło o co dalej będzie
Hej dziewczyny.
Ja mam wizytę kontrolną we wtorek zobaczymy co P.doktor mi powie...
Wojciecha trzymam mocno kciuki!Coś więcej Tobie powiedzieli na temat wyników? Pozdrawiam 🙂
Hej dziewczyny, jest juz mój wynik, wczoraj dostałam telefon, ze wynik niestety nieprawidłowy.... :( jutro idę do ordynatora, trzymajcie kciuki
Ja jutro mam dzwonić, zobaczymy na kiedy mnie umówią. Mam końcówke okresu myśle we wtorek bedzie koniec. Zalezy mi by zrobić to po następnym weekendzie, bo mam wtedy opieke dla dzieci. Zobaczymy co jutro mi powiedzą. Stresujesz się wynikami? Mówili Ci co będzie jeżeli na granicy ciecia będą zmiany? Ja jestem bardzo zestresowana :/
Zgadza się. W środę jak dzwoniłam do szpitala to pytali kiedy była ostatnia miesiączka, powiedziałam że w niedzielę się skończyła to lekarz stwierdził ze to najlepszy moment i że jutro mam być w szpitalu.
A powiedz mi w którym dniu cyklu robili Ci zabieg? Słyszałam ze robią zaraz po miesiączce a nie wiem ile w tym prawdy
Do szpitala poszłam w czwartek w piątek zabieg dziś wyszłam. W sumie czuje się dobrze. Ile dni to zależy od szpitala ja byłam w Chełmnie ale wiem że np w mieście obok idziesz tego samego dnia i tego samego dnia wychodzisz.