Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Ola????zaczynam sie martwic o Ciebie.Prosze Cie napisz chociaz "wszystko ze mna ok"!!!!!czekam nawiadomosc mam nadzije ze wszystko ok???pozdrawiam aga
-
do OLusi 1367!!!!! Olu napisz jak po pierwszej chemii????Wyszłas juz ze szpitala??/dobrze sie czujesz??mam nadzijeze ze czujesz sie dobrze.czekam na wiadomosc od Ciebie.Prosze napisz cos>papapa
-
droga jpol ! wiem ze powinnam sie czms zajać ale tak nie opuszcza mnie żal i smutek i złe myśli obiecuje że bde próbować nastawic sie pozytywnie
-
Madziu bardzo sie ciesze ze sie przelamałas,za kazdym razem bedziesz patrzyła w lustro pewniej i odwazniej. moge tylko sobie wyobrazic co czujesz,bo nigdy moja chorba nie byla taka zaawansowana.Ja nie mam tylko jednej piersi i skonczylam leczenie w listopadzie ale i tak mocno pracuje nad swoja psychika bo wiem ze ona jest najwazniejsza.Wiem ze sami swoim mysleniem mozemy sie uzdrowic-NAPRAWDE BARDZO MOCNO W TO WIERZE!!!!!takze kochana pracuj nad mysleniem,walcz ze lzami i zlymi myslami.mow sobie ze jestes silna a taka bedziesz(psychika jest jak gabka-wchłonie wszystko co jej wmówisz)i walcz ,walcz,PAMIETAJ SILNIEJSI ZAWSZE WYGRYWAJA!!!!A SŁABEGO I KATAR MOZE ZABIC.BADZ SILNA-MYSLE O TOBIE.PISZ ZAWSZE JAK BEDZIESZ MIAŁA OCHOTE POGADAC MOJE GG 5959527
-
Zrobiłam tak jak ago mnie prosiłas nie powiem bo było to trudne bo od poki ich nie mam nie patrzyłam jeszcze w lutro. musze bardzo ci podziekowac bo mimo to ze ze nie znamy sie duzo mi pomagasz. a teraz potrzebuje kogoś kto wie co ja czuje. ja tez chętnie bym sie z wami spotkała ja jestem z wrocławia
-
Witam was !! Madziu postaraj sie zajac codziennymi sprawami !! wiem sama niedawno panikowałam i szalałam z niepokoju !! pierwsza wizyta u onkologa -i co słysze nie ma co sie martwic to nic groźnego i uśmiech lekarza ! dzisiaj byłam na drugiej wizycie u innego onkologa na tą wizyte czekałam 2-tygodnie poszłam tam aby usłyszecć to samo tak jak się idzie do lekarza rodzinnego -i tu co !!!! zaskoczenie pani doktor po badaniu zleciła biopsje i USG ale co najciekawsze powiedziała że to coś jej sie nie podoba czyli wyciek i struktura piersi obu !!
ona nie wie że byłam u innego onkologa i teraz mam takjakby dwie opinije a co ja mam o tym myśleć ??? postanowiłam że będe robiła to wszystko co robiłam do tej pory poczekam za wynikami wynik z biopsji za tydzień w piątek USG I ZA TYDZIEŃ KOLEJNA WIZYTA U ONKOLOGA I !! i wtedy będe się zastanawiać co dalej ........!! Madziu bede myśleć o Tobie
ja też bym sie chętnie spodkała zTobą ,ale napewno mieszkamy bardzo daleko od siebie ja mieszkam w Zduńskiej-Woli woj. Łódź (50 km. od Łodzi )POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE a Ciebie Madziu w szczegulności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Madziu kochania,wiesz ze sobie nie pomagasz prawda??????piersi to teraz najmniejszy problem.Jak bedziesz widzala w sobie atrakcyjna kobiete to taka bedziesz a jak bedziesz myslala tylko o tym ze ich nie ma to bedziesz sie dolowała i plakała.Prosze Cie zrób cos dla siebie i spojrz na sibie jak na kobiete zdrowa ,piekna i szczesliwa!!!!!Blagam Cie idz teraz do lazienki spojrz w lustro i zobacz siebie ale troche inaczej,ja robie to codziennie-mowie glosno ze jestem piekna ,szczesliwa i ZDROWA!!!!!!!!!Walcz z tym rakiem,walcz,nie poddawaj sie balagam Cie!!!!!!!!wykrzes z siebie troche sily,pokaz mu ze jestes twardy zawodnik.RAK SIE BOI SILY WEWNETRZNEJ.i powiem Ci cos- ja wiem ze lakarstwo na raka jest!!!!!!TO MY SAMI!!!!!!!!!!!napisz mi skad jestes,bardzo chetnie bym sie spotkała z Toba!!!Przesyłam Cie troche mojej siły mysl o tym a ją poczujesz obiecuje!!!!
-
Droga Ago . u mnie żle jestem po obustronnym usunięciu piersi nie wiem czy to normalne ale nie potrafie sie z tym pogodzić jak patrze na siębie poprostu nie moge przestac płakac. zamknełam sie przed meżem . teraz czeka mnie transplatacja wątroby .
-
Rak piersi u mężczyzn występuje stosunkowo rzadko. Statystyki mówią że na 100 przypadków raka piersi u kobiet wykrywa się 1 u mężczyzn. Mój brat miał diagnozowanego raka piersi i miał USG Mammografie i biopsje. U facetów można zrobić mamografie.
-
hej czy rak piersi można wykryć u mężczyzny takimi samymi sposobami jak u kobiety?
[wiadomość zmieniona przez moderatora]