Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Hanna Kochana jak się czujesz po chemii-zapewne jesteś dzielna:))ale często myślę jak ją znosisz-buziaczki:)))Pozdrawiam wszystkich.
-
Tatinka czy na pewno jest t2?
-
Haniu dobrze, że się odezwałaś:) Pamiętaj, że myślimy o Tobie dzielna Kobieto:) Całuski
Heniek, rzeczywiście ciekawe dlaczego nie miałeś wlewek ?
-
Witam:))
Heniek, wlewki miałam po każdym usunięciu guzów dlatego dziwię się dlaczego Tobie ich nie zaaplikowali. Piszesz, że miałeś guza g1, a to jest najmniej złośliwy ze złośliwych i napisałeś , że rozsiał się, czyli zaatakował inne organy? Czy masz nacieki??Bardzo dziwi mnie decyzja Twojego lekarza, ale ja lekarzem nie jestem i mogę nie mieć racji.
Jak możesz to napisz dokładnie co to znaczy, że rozsiał się?
Jeżlei to faktycznie tak wygląda, a sam pęcherz jest ok, to może warto sie zastanowić na jego usunięciem, a najlepiej poradzić się innego lekarza. Mój lekarz zawsze mi powtarzał, że swój pęcherz to zawsze swój, jak pojawiły sie nacieki wtedy kategorycznie kazał usunąć ponieważ nic innego, żadne naświetlania nie pomogą.
Pozdrawiam serdecznie:) Głowa do góry, słuchaj lekarzy, ale sam decyduj:). Jak masz wątpliwości zapytaj innego lekarza:))
-
Haniu, chemia męczy i wyczerpuje, odpowczywaj i dobrze się odżywiaj :) Trzymam kciuki:)
Całuski:)
-
witam!
ania2 ,napewno jest t2 na wyniku
-
Witam wszystkich chciałam się z wami pożegnać a szczególnie z Toba hanna.57 i czarownicą44 bo to dzięki wam zawsze się nie poddawałam i wierzyłam że bedzie lepiej jestes dla mnie prawdziwymi autoretami i trakowałam was zawsze jak wirtualne matki. Więc apel do wszystkich bierzcie z tych dwuch kobiet przykład. Jeszcze raz dziekuje za wszystko bede sie starala zagladac na to forum jesli tylko bede mogła. Życze wszystkim dużo zdrowia i siły do walki z tym potworem. Hanna.57 wierze ze wygrasz. pozdrawiam 3majcie się.
-
nie podpisałam sie Joanna198830
-
Heniek czasami warto zapłacić i mieć pewność swojej decyzji. Na pewno żadna z nas nie może wpłynąć na Twoją decyzję. Jeśli chcesz to mogę polecić Ci bardzo dobrego lekarza, jeśli on powie, że trzeba usunąć pęcherz to nie ma wyjścia. Jest to jedyny lekarz któremu ufam i jego zdanie jest dla mnie najważniesze. Poleciłam go już wielu osobom i wszystkie były bardzo zadowolone.
Pozdrawiam Cię serdecznie:)
Joanna198830 dlaczego usunęłaś profil? Co się stało?
Pozdrawiam:)
-
Kochani chodzę na wlewki dzisiaj mam już czwartą, ale nie wiem co mam myśleć jak rozmawiam z ludżmi to każdy ma lub miał jakieś skutki uboczne a to krwawienie a to jakieś inne - a u mnie nic się nie dzieje troszke jestem na drugi dzień osłabiona i nic więcej.
Czarownico napisz proszę jak Ty reagowałaś - może to na mnie nie działa jak mówiłam lekarzowi to nic mi nie odpowiada uśmiecha się.
Aha dziewczyny czy to prawda że tylko w 3 miastach polski podają wlewki?
Pozdrawiam :)