Nela a Ty gdzie we Wrocławiu??
Joka
Mąż czuje się dobrze fizycznie ,jedyne co wskazuje na chorobę to to ze bardziej poci się w nocy nic wiecej Pracuje gra w piłkę ,tenisa .Choć psychicznie nie potrafimy oswoić się z ta choroba 😢
Samodzielny publiczny szpital kliniczny we Wrocławiu.Poradnia hematologiczna ul Pasteura 4
prof.dr.hab.D.Wołowiec nas prowadzi
Pomarańcza - a można wiedzieć gdzie dokładnie się leczycie?? Bo ja też z Wrocławia, na klinikach się lecze
Moni - rozumiem Cię..... zwłaszcza z tym utrzymaniem przez męża :(
Dobrze, że przynajmniej masz tylko 7 godzin. a po pracy należyty odpoczynek
Nala - dzięki za zaproszenie na spotkanie, ale dla mnie daleko🙁
Pomarańcza, a jak ogólnie czuje się Twój mąż, czy inne parametry krwi są w normie?
I tak pracuje tylko 7h .i znikam ☺ no i od nowego roku 10 dni podatkowego urlopu😁 .jakos to bedzie.
Nalu mqsz jak najbardziej racje co do stresu w pracy ktory wplywa na cll. Ale jakie mam wyjscie.rentę nawet nie wiem czy bym dostala.rzucilabym to cholerstwo ale nie chce byc na utrzymaniu meza.co zrobic.musze dalej byc w szalenstwie.dobrze ze mam spokój w domu.i wspaniala rodzinę 😊
WBC u mojego męża to 33
Następna wizytę z badaniami mamy pod koniec września,
Teraz dopiero mamy zdiagnozowana PBL a w roku 2014 mąż miał już 15 WBC to nikt nas do hematologa nie pokierował a na węzły chłonne chcieli odpowiedz lekarzy była taka ze musi mieć zrobiona przegrodę nosowa bo nie ma cyrkulacji stad takie węzły chłonne ehhhh
Teraz dopiero nowa pani doktor nas pokierowała i informacja spadła na nas jak grom z nieba tak zreszta jak na każdego z was tutaj.
Profesor we Wrocławiu od razu powiedział ze mąż chory jest na to od 3 lat (hmmm 3 lata mniej stresu)
Nie wiem czego się spodziewać po tej chorobie i na co reagować
witam
dzięki za serdeczność
mój mąz ma 39lat jesteśmy z wielkopolski leczymy sie w klinice hematologii we Wroclawiu