Joka - a kiedy wyniki tych dodatkowych badań? Jeśli mogę zapytać - co teraz z tymi węzłami? Będzie leczenie? Muszę się podszkolić z Waszej białaczki aby walczyć z Wami całymi siłami, nie tylko sercem!
Ania Wajs - takie drineczki owocowe tylko naprawdę pozazdrościć!!! Fajnie, że wypoczęliście!
Fajnie, że organizowane jest takie spotkanie, szkoda tylko że we Wrocławiu nie ma takich :( było jedno chyba z 5 lat temu i cisza :(
Gosias - baw się dobrze na weselu i koniecznie - bardzo proszę - jeśli można - wyślij nam zdjęcia z wesela! To taka piękna uroczystość!!!!!
Wizytę mam 30 października. Moniko jak Twoje zdrówko?
Jolu ja tez dzis sie dodzwonilam powiedzieli mi to co i tobie 😉 od 1 wrzesnia.kiedy masz wizyte? ja 18 października moz😁sie spotkamy 😁
Moniczko dodzwoniłam się do pracowni usg. Jak mamy wizytę u doktora w październiku to zapisy na badanie będą od 1 września😕
A badanie miałam tydzień przed wizytą u hematologa🙂
Moniko ja tym razem jeszcze nie dzwoniłam, ale poprzednio dzwoniłam bezpośrednio do pracowni 223496367 od 10 do 14. Dzwoniłam dwa razy, bo za pierwszym powiedzieli że za wcześnie i trzeba było dzwonić miesiąc przed wizytą. Ale teraz też będę dzwoniła wcześniej. A dzwoniłam zaraz po 10