Dobrze w miarę za tydzień mam wizytę trochę się stresuje tak jak każdy z nas przed wizytą
Gosieńko, jak dobrze, że się odezwałaś :) jak się czujesz?
Na spotkaniu chorych psychoonkolog powiedziała nam coś ważnego - że mózg jest ślepy. Co sobie pomyślimy to tak jest. I po latach okazuje się, że mądra babka miała rację.
Jak wejdę do kuchni i warknę o kur.....mać cały zlew brudnych garów to zaraz źle się czuję. A ja uda mi się zachować tak jak psychoonkolog mówiła - z uśmiechem i radością powiem oj brudne gareczki szybko was umyje....... to zaraz jakoś słonce zaświeci hahahahahahahahah
Nala wymyślaj dla nas nowe przepisy .Kaja a co u Ciebie ?
Kaju masz rację!!!! Ja przed odebraniem wyników jakoś źle się czułam, bolały mnie kości i senna byłam. No rozmemłana jakaś. Chyba się nakręciłam że może coś tam....... Ale jak już się w domu opanowałam i doszłam do siebie że jest nadal bardzo dobrze, to ból kości zniknął i już nawet senna nie jestem, choć wstałam dziś o godz 5.30. No tak to jakoś działa.
Qwert, ja się zaszczepiłam we wrześniu przeciwko grypie i od tej pory żadne choróbsko mnie nie bierze, nawet najmniejsze przeziębienie.
Gosiu - chciałabym umieć jeść ryby i pić tran :( ale ........ brrrr na samą myśl...... Ale Tobie na zdrowie :)
I bardzo dziękuję za miłe słowa i cieszę się że ktoś z tego korzysta :) Motywuje mnie to aby jeszcze bardziej dbać kulinarnie o Was :) :) :) i o siebie też :)
Monia, oby tak dalej! A może jak masz tę świadomość, że masz lepsze wyniki to i mroczki i nocne poty zniknęły? ;) Czasami sobie myślę, że nasze samopoczucie zależy od tego co nam w głowie siedzi.
Czosnek kocham zawsze i wszędzie :) Taki młody czosnek z prawdziwymi malinówkami :) Tęsknię już za latem :)
Tak Nala czytam i robiłam sałatki wg Twojego przepisu polecam wszystkim.! Jesteś zdolna dziewczynka.