Cichy30310 napisał:
Carlo a Emila na naszym forum nie ma a ty wybierasz się do sejmu
Chyba nie ma... dam mu namiar
Cichy30310 napisał:
czy jest jakiś protest przed sejmem 8 maja w sprawie nowych leków
Spotkanie w senacie.
Hans będzie Nas reprezentował.
On wie doskonale co Nam trzeba :))
kaja1677 napisał:
Zdaje sie Agnieszka Waluszko :)
oczywiście Agnieszka :)
Cichy30310 napisał:
Joka0 napisał: U mnie też do chemii miało być...... hoho. A tu niespodzianka, na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na leczenie😲 Joka0 2 miesiące temu było wszystko ok u ciebie a teraz co się stało gdzie idziesz do szpitala jakie bedziesz miała leczenie
trzymam kciuki za ciebie wszystko bedzie ok
Joka0 napisał:
U mnie też do chemii miało być...... hoho. A tu niespodzianka, na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na leczenie😲
Joka0 2 miesiące temu było wszystko ok u ciebie a teraz co się stało gdzie idziesz do szpitala jakie bedziesz miała leczenie
Joka a dlaczego jdziesz do szpitala
U mnie też do chemii miało być...... hoho. A tu niespodzianka, na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na leczenie😲
Monia, ja swojego lekarza uprosiłam teraz o 5 m-cy przerwy między wizytami. Akurat 4 mce trafiały na wakacje, a ja nie chciałam się denerwować w ten radosny wakacyjny czas. Zgodził się, bez problemu.
Mój lekarz mówi, tak jak Twój, że to tak może dłuuuugo się rozwijać...po czym dodaje - "no oczywiście może przyspieszyć". Także ten tego - przyspieszy albo nie przyspieszy 😐
Ale Was wszystkich Pani Psycholog zaczarowała :)
Cichy.... mi lekarz mowil ze chemia to dopiero przy 10cm powiekszonych wezlach. Patrz co kraj to obychaj .ja mam je 3cm. I 30tys wbc A on na to ze to nic.😆 a do chemi to...hoho pare lat.
Ja czuje sievswietnie
Jezdze na rowerze.kozystam ze słońca. Tyle pieknych zapachów kwiatow dookoła.
21 maja wizyta u hematologa i strasznie nie chce tam jechac.uwazam ze skoro sie swietnia czyje moglabym co pol roku jezdzic ale jak to zaproponowalam to lekarz mnie wysmial .no i co 3-4 m-ce trzeba sie meldowac .trudno.