Kaju ty wariacie hahaha 😆
ale to prawda same niedobitki hitlera hihihi 😆.
Gosiu, gdzie nam się zapodziałaś, co u Ciebie?
Witaj Unieczko!! Jak Twoje samopoczucie i tradycyjne pytanie - jakie są Twoje parametry krwi :)
ło matko, dziewczyny, na tym forum to cały wachlarz atrakcji...pompa w brzuchu, woda w uchu, Joka w gotowości z torbą (przypomniały mi się klimaty przedporodowe - torba gotowa na miesiąc przed porodem). Co tam, nas nic nie złamie 💪💪💪
Moniczko - jestem, jestem siedzę cichutko i czekam na telefon. Torba spakowana a na każdy dźwięk telefonu reaguję tak😲😨😭
Trzymam kciuki za Ciebie 😊
Moni - będziesz miała operacjon w urodziny mojego syna. To bardzo szczęśliwy dzień!!!!!!! Masz szczęście kochanie!!!
Unieczka - wiek 63 to piękny wiek!!! Młoda babeczka jesteś!!!!!
Moni - świadomość igły w bebechach do końca życia na razie nie strasznie denerwuje
Unieczka witamy cie serdecznie w naszej grupie.😋 ze sposobu w jaki piszesz widac ze jestes fajna babka.😆 ja tez naleze pod IHIT w Wa-wie.ale kontroluje sie na chocimskiej.
ja dziewczęta szykuje sie na operacje zatok i odwodnienie uszka.co prawda dopiero 13.08 ale juz sie grzeje.😁
W poniedzialek jade do hematologa i myślę ze bedzie lepiej niz do tej pory.bo jestem wypoczeta.dam wam znać jak poszlo.
Kurde cos Jola sie nie odzywa ciekawa co u niej.