Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Basia, zadzwoń do hematolpga
basia, po prostu hemato
basia, po prostu hemato
dzisiaj nie miałam siły wstać z łóżka - stan podgorączkowy, okropny ślinotok, mdłości, kaszel od krtani, a do lekarza nie miałam siły iść. Więc weszłam sobie na czat z internistą, ale kazał mi skonsultować się z hematologiem... co ja mam robić? wizytę u hematologa mam dopiero 8 marca...
hej dziewczyny.... jakie tabletki można brać na ból gardła? coś mnie zaczyna brać....
Witajcie kochani
Dostałam rente na kolejne 3 lata. Bardzo mnie ta komisja wyczerpała psychicznie. To czekanie dwu godzinne. Ale trafiłam na kardiologa i widać że babka się znała na rzeczy. Zadawała mądre pytania i to było miłe bardzo.
Nala jak tam komisja? Mili byli czy skuteczni. Pozdrawiam
Kochane jesteście wszystkie :).... teraz nie czuję się z tym "nieproszonym gościem" samotna. Pozdrowionka....
czego boisz się głupia😃😂 będzie dobrze trzymam kciuki 👍
Ageha - tak ja w domu. lekarka musiała wyjechać i w tym miesiącu odpuściła mi grzebanie w sercu hahahahah
A jutro mam komisję ZUS. Boje się