Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    gloria
    chodzi o rentę?
    jeśli tak to niestety nic nowego nie wiemy. mamy czekać. a jak długo to nie wiadomo. nie potrafię sobie wyobrazic jak wielkim ignorantem musiał być człowiek, który wymyślał ten przepis. nie rozumiem jak można zostawić chorego człowieka bez pieniędzy. ale takie rzeczy tylko w Polsce.
  • 11 lat temu
    Moni i jak ? Udało się?
  • heniek
    jak z Ciebie trudno wydobyć informację :)) No powiedz który to Ty. Nie daj się prosić, przynajmniej ja już będę znała Ciebie :))
  • heniek

jesteś na tym filmiku w tvnplayer???????????
    ja jeżdżę na rowerze, prawie codziennie
  • 11 lat temu
    moni12
    Ja z mężem miałam podobną sytuację, ale u nas było to kilka miesięcy, miałam je wykazać, ale znajoma kadrowa powiedziała, że to może trwać kilka miesięcy ok 3 . Myślę, że nie rok, tak to trwa bo to Polscy urzędnicy nie potrafią takich spraw załatwiać.
  • 11 lat temu
    moni ale bądżmy dobrej myśli może to wszystko szybciej się potoczy, wiesz napewno póżniej dostanie mąż wyrównane, zobaczysz będze dobrze nie takie kłopoty pokonaliście.
    Pozdrawiam
  • 11 lat temu
    dziś się wyjaśniła sprawa renty. dokumenty zostały wysłane do Opola. z tamtąd będą wysłane do Niemiec(mąż pracował tam cztery lata) i będzie trzeba czekać na potwierdzenie przez tamtych urzędników okresu składkowego. cała procedura może trwać do roku czasu! mąż nie dostanie renty zaliczkowej więc nawet przez rok może nie mieć pieniędzy. szkoda słów na te procedury.
  • Moni w przypadku mojego męża trwało to ok miesiaca ,ale za każdy dzień ponad termin ustawowy dostaniecie wyrównanie.
    Pozdrawiam serdecznie nie martw się .:)
  • 11 lat temu
    witam wszystkich.
    mam takie pytanie do Was. jak długo w Waszych przypadkach trwało obliczenie renty przez zus? słyszałam, że do 30 dni powinno to trwać. mąż złożył dokumenty 26 sierpnia w zusie. do dziś nie mamy żadnej decyzji. dodam, że mąż już wcześniej miał orzeczenie lekarza o niezdolności do pracy. jak to wyglądało w Waszym przypadku? pozdrawiam serdecznie
  • 11 lat temu
    majka, agatap dziękuję Wam kochane z całego serducha
    Pozdrawiam

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat