Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
O nie! jeżeli beat zgadła ,że to mecz to ja dołączam i dokładam 350.....no jeszcze zależy kto tam zagra...chyba nie liga mistrzów bo trochę tanio:))))))
-
aniu2 jutro na pewno napiszę
-
Karola0704
pogrzebałem poszukałem i znalazłem. Przeczytaj posty tej dziewczyny a zobaczysz o czym mówię ci ja i Heniek. Wejdź na str. 37 i zobacz wpisy Agatka80.
-
Remil no zdradż że w końcu dokąd ten tajemniczy bilet?:)
-
Czarownica a co u Ciebie. Dawno się nie odzywałaś. Jak twoje wnuki? Jak się odezwiesz to napiszę Ci co mój 3 latek wymyślił.
-
Wiecie tak mnie nakręciłyście, że z miłą chęcią zabiorę was obie tylko, że mam wrażenie, że jedyny zainteresowanym będzie Heniek chociaż mogę się mylić
-
karola074 ten pan doktór to po prostu LEŃ lub NIEUK. I albo nie umie albo mu się nie chce albo i jedno i drugie. Zobacz na przykład diderka (mogłem trochę przekręcić nick) jeje tata dopiero co miał radykalną operację a miał duże problemy i kardiologiczne i ogólnie był mocno wyniszczony i dziewczyna tak się bała i jest ok.
Karola074 ODWAGI. Ppomożemy prawda forumowicze?
-
dziewczyny tak się uśmiałem, że hej! Jesteście niesamowite!!!
Heniu tak lubię jak proszą.....
renesme w taki właśnie sposób znalazłem żonę też powiedziała że się ze mną zabiera a później ani jedno ani drugie nie chciało dać plamy i tak już 14 lat. Tak więc nie wiem czy wiesz na co się piszesz - ale trudno dla ciebie zostanę bigamistą
sierotka jak widzisz idę za ciosem i nie boję się dokupować biletów tak więc ile jeszcze mam kupić? Jeden to 350zł ale nic tam i tak warto dla waszego towarzystwa.
beat trafiłaś chociaż jeszcze kilka szt. jest ale już nie dużo
-
ok skoro już śpicie to nie będę pisał bo po co
-
buzia moje dziewczyny i .......dwa chłopaki moje . przytulamy się wszyscy i idziemy lulu . pamietajcie .że w KUPIE siła ... bez was nie znaczę nic...całuję caluję