Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
zjadłam pół czekolady muszę osłodzić gorzkie życie
-
Rmil oskarży mnie o stalking . Dziewczyny przyślecie po paczce do paki ..
-
sierotka jam kierownica nie kierownik i zawsze czekam . ale czy my zasmiecamy ?? na pewno każdemu się to podoba . Remilu słonce daj głos
-
Napiszecie kobitki ten nowy temat? Czy nie !!!!!!!!! Bo tutaj zaśmiecamy temat):):
-
Ja tez się melduję Pani kierownik ha ha ha
-
Jestem, jestem ale miło, że Ktoś tu czeka i nawet takiej marudy i panikary jak ja chce wysłuchać tzn.poczytać !!!
-
beata41 gdzie są wszyscy ? skąd ta cisza karola, beat , sierotka , heniek ,Remil lisie wysupłam 350... i cała reszta dodiderek co z tobą. Wszyscy do zbiórki raz raz ! NIEKTÓRZY tu tęsknią...!
-
Witam dotarłam już do domu, leje u nas okrutnie!
Właśnie wszystko przeczytałam tacie o prysznicu, Wasze dobre słowa, "stary chłop" a tak się ucieszył!!!
-
a to ja pukam i kłaniam się nisko wszyskim . beata 41 już nie długo opadna emocje zobaczysz odczujecie ulgę zaraz po operacji. Remil ty lisie obserwowałeś z boku jak dziewczyny się przepychają o twoje względy , ładnie to ? dobra słowo sie rzekło zostajesz bigamistą (nie wiem jak się odnajdę w roli 2 żony ) ale zdeklarowalam się że idę w ciemno ryzyk fizyk ha ha ha . Mój ojciec musiał dużo schudnąć do operacji więc wyglądał bardzo mizernie a teraz po 19 miesiącach zrobiło sie z niego zwaliste chłopisko waży 103 kg przy wzroście 180 cm i cały czas jest na chemii , nie wymiotuje. Remil aleś się wczoraj rozpisał łooohoho że też musiałam pójść spać.!
-
no tak! teraz nie ma z kim pogadać, bo wszyscy śpią po nocnych pogaduchach,ha,ha:-) Muszę przyznać,że gwarno się zrobiło ale to jest właśnie SUPER!
Jest to dowód na to,że jeśli tutaj zapukasz, nie ważne jaki to dzień, zawsze ktoś otworzy drzwi I zaprosi Cię do środka