Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Dobrze, bardzo Ci dziękuję
  • Do jakiego lekarza z nim iść w tym momencie skoro w piątek byliśmy u urologa zrobił usg i skierował na operację a onkologicznie jeszcze się nie leczy,bo w Centrum Onkologii w Gliwicach przyjmują dopiero po operacji usunięcia pęcherza
  • Rozumiem :-(
  • Dziś tato się nie pocił. Ma trochę kataru i pokasłuje. Moja córka miała spory katar pewnie z racji tego że tato ma osłabiony organizm to złapał. Może to było przyczyną tych potów
  • Agnieszka 76 nawet gdy są ukiszone? Będę w takim razie pilnować, żeby tato nie pił tego dużo. Myślisz, że ok pół szklanki byłoby ok? Mój tato ma cukrzycę typu 2.
  • Bardzo dziękuję!
  • Delek, ja też chętnie skorzystam z tego przepisu. Mąż jest w takcie chemioterapii i z wynikami bywa u niego różnie. Bardzo chętnie pije sok z kiszonej kapusty.
  • Ja tez skorzystam z tego przepisu :) dziękuję :)
  • Mój tato wazy bardzo bardzo mało. Trochę około 45 kg, tyle ze całe życie był bardzo szczupły a teraz choroba zrobiła swoje. Do tego dochodzi teraz ogromny stres, papierosy. Odżywia się dosyć dobrze. Je bardzo małe porcje ale w miarę zdrowe jedzenie, sery, ryby, nabiał, pomidory... delek jak robisz te kiszonki? Możesz mi powiedzieć?
  • Mój tato wazy bardzo bardzo mało. Trochę około 45 kg, tyle ze całe życie był bardzo szczupły a teraz choroba zrobiła swoje. Do tego dochodzi teraz ogromny stres, papierosy. Odżywia się dosyć dobrze. Je bardzo małe porcje ale w miarę zdrowe jedzenie, sery, ryby, nabiał, pomidory... delek jak robisz te kiszonki? Możesz mi powiedzieć?

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat