Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11998 odpowiedzi:
  • Wojtek 96 gratuluję dobrych wyników i oby były już zawsze dobre, czas działa na naszą korzyść i cieszmy się że nam się udało wygrać z gadem i oby inni też mieli takie dobre wiadomości, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka.

• Carolkaaa witaj na naszym forum, nie martw się na zapas bo dopiero po wynikach histopat. będziecie wiedzieć co to jest i jak dalej działać, niestety o Wrocławiu nic nie wiem.pozdrawiam.

• 5 lat temu

Mąż bardzo narzeka na cięzkość nóg , do tego stopnia,że nie może chodzić, miał ktoś z was taką przypadłość? Do tego ma dwie endoprotezy biodrowe.Nie wiadomo gdzie się udać, do jakiego lekarza, na razie tylko bierze wlewki bcg co tydzień.

• 5 lat temu

Dzisiaj mąż nie miał wlewki z powodu złych wyników  : leukocyty i erytrocyty.

• Nadchodzące Święta Bożego Narodzenia niosą ze sobą wiele radości oraz refleksji dotyczących minionego okresu i planów na nadchodzący Nowy 2019Rok. W tych wyjątkowych dniach chcem.Państwu życzyć wiele zadowolenia i sukcesów z podjętych wyzwań.Wszystkim chorym i wspierającym dużo cierpliwości Rakowi wspak.j.a

Czytaj więcej: https://dziennikzachodni.pl/zyczenia-swiateczne-i-bozonarodzeniowe-piekne-i-tradycyjne-zyczenia-na-boze-narodzenie-zloz-bliskim-najlepsze-zyczenia-w-swieta/ar/12778227

• Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
    Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach, niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki.                                                                                                                         Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia życzy Dona .

Wpis edytowany dnia 23-12-2018 22:26 przez dona1955
  • To właśnie tego wieczoru Od bardzo wielu wieków pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Niech ta magiczna moc Wigilijnego  wieczoru przyniesie Wam spokój i radość, A każda chwila świąt Bożego Narodzenia niech żyje własnym pięknem. Zdrowia, miłości, przyjaźni i wokół mnóstwo życzliwych ludzi. Wesolych Świąt Kochani

życzy Majka 

• 5 lat temu

Wiary, co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie.

Wesołych Świąt dla Nas Wszystkich życzy bratka

Wpis edytowany dnia 24-12-2018 12:02 przez bratka
  • 5 lat temu

Witam wszystkich 

Jestem tu nowym członkiem forum.

Dopadł mnie rak prostaty z naciekami na pęcherz w wyniku czego lekarze po szeregu badań zdecydowali się na usunięcie prostaty oraz pęcherza wraz ze wszystkim wokół.

Jestem 1,5 miesiąca po operacji mam ujawnioną urostomię.

Wciąż odczuwam ból w okolicach genitali czy ktoś mi może powiedzieć czy to normalne?

Mam jeszcze jedno pytanie czy stosuje się jakąś rehabilitacje po takiej operacji?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę dużo zdrowia

Wpis edytowany dnia 27-12-2018 22:05 przez Cygan
  • 5 lat temu

Dzięki Heniek,troszkę mnie pocieszyłeś😁

Pozdrawiam

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat