Nadchodzące Święta Bożego Narodzenia niosą ze sobą wiele radości oraz refleksji dotyczących minionego okresu i planów na nadchodzący Nowy 2019Rok. W tych wyjątkowych dniach chcem.Państwu życzyć wiele zadowolenia i sukcesów z podjętych wyzwań.Wszystkim chorym i wspierającym dużo cierpliwości Rakowi wspak.j.a
Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach, niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia życzy Dona .
To właśnie tego wieczoru Od bardzo wielu wieków pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Niech ta magiczna moc Wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość, A każda chwila świąt Bożego Narodzenia niech żyje własnym pięknem. Zdrowia, miłości, przyjaźni i wokół mnóstwo życzliwych ludzi. Wesolych Świąt Kochani
życzy Majka
Witam wszystkich
Jestem tu nowym członkiem forum.
Dopadł mnie rak prostaty z naciekami na pęcherz w wyniku czego lekarze po szeregu badań zdecydowali się na usunięcie prostaty oraz pęcherza wraz ze wszystkim wokół.
Jestem 1,5 miesiąca po operacji mam ujawnioną urostomię.
Wciąż odczuwam ból w okolicach genitali czy ktoś mi może powiedzieć czy to normalne?
Mam jeszcze jedno pytanie czy stosuje się jakąś rehabilitacje po takiej operacji?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę dużo zdrowia