Juststaystrong oby wyniki TK były super.
juststaystrong moja mama też ma takie bóle, po całym ciele wędrują. Lekarka powiedziała, że to normalne po chemii.
A mi bardzo się podoba to, że można z łatwością przeczytać wpisy każdej z Was od początku do końca, kiedy wejdzie się na profil, wcześniej nie było takiej możliwości.
warrlady - mam bóle nie tylko w miejscu usuniętych jajników, ale również w okolicy nerek, wątroby, w klatce, w krzyżach :/ a ostatnio głowa mnie pobolewa heh...
Weszłam (po ciężkich bojach i poszukiwaniach) na forum żeby Was poczytać i pozdrowić a tu jakiś totalny dramat. Jak już coś dobrze działa i wygląda, to zawsze jakiś ambitny inaczej psuje. Masakra. Nie podoba mi się. Jest mniej czytelnie, czcionka co najmniej kiepska... ech...
Chciałam podpytać tylko, czy miałyście po usunięciu jajników bóle w ich miejscu? Czasem mnie tak łupie w tym boku...
Uściski dla Was Kobiety
Midi, tatmag - dziękuję! :* Carmen - zgadzam się z Tobą w kwestii szaty graficznej. Odpoczywaj kochana po chemiczce. Nana :* :* Ja po swoją 4-tą idę w poniedziałek. Uściski!!
Beznadzieja. Trudno znaleźć cokolwiek. I człowiek się gubi. Źle się pisze. Zmiana służyła chyba tylko temu, żeby jakiś grafik komputerowy mógł się wykazać :( Juststaystrong, trzymam kciuki za dobry wynik tk :) Nana, super, że chemia poszła. Niech tylko zadziała i obyś szybko doszła do niej do siebie :-)
Cześć, dziewczyny! Wróciłam z chemii i ledwo żyję.
Ledwo udało mi się znaleźć właściwą stronę forum. Wcale mi się to nie podoba! Uważam , że jak już coś zmieniać to na lepsze, a nie na gorsze.
Dziewczeta dochodze do siebie po ostatniej chemii. Pozdrawiam Was. Nana myslę o Tobie i trzymam kciuki :)
Dla mnie nowa szata graficzna mdła i nijaka.
A ja mało co nie umarłam wczoraj, bo pomyślałam, że forum zostało usunięte uffffff...
Juststaystrong trzymam mocno kciuki !
Dopiero co opanowałam 'stare' forum a tu zmiana :) ale jak to mówią przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Byłam oddać krew na kreatyninę, Jutro z rana TK (po 3 chemii) - trzymajcie proszę za mnie kciuki! Stres mnie paraliżuje :( Ściskam Was wszystkie mocno i serdecznie pozdrawiam!!!! :*