nana super, że się udało, nabieraj sił i wywal robala!
Cześć dziewczyny, siedzę i czekam na badanie TK. Oby wyniki wyszły dobre. Trzymajcie kciuki.
Cześć, dziewczyny! Nie bez problemów, ale dolewka Gemzaru poszła! Jestem w domu, czuję się dobrze.
Cześć dziewczyny!! Za mną 4 chemia, dziś do domku :) Czwrownica - mam nadzieję, ze z kręgosłupem juz lepiej. Nana - jak się masz kochana? Kucja o ile dobrze pamietam jutro chemiczka? - trzymam kciuki! Elmooth- jak mamusia? Pozdrawiam Was Wszysktie!!! Ściskam ❤
Aniu, dwa oczka w górę, dwa oczka w dół to żadna katastrofa. Martwić może jedynie systematyczny wzrost markera. Wahania to rzecz normalna
A...dodam jeszcze, że robione w tym samym laboratorium cały czas.
Kochane, pewno tych pytań było już milion, ale powiedzcie proszę. Czy to powód do zmartwienia jeśli marker wzrósł o 2 punkty? Tomografia czysta, wszystko ok. Samopoczucie ok. Pozdrawiam cieplutko z Łodzi.
Czarownica11, przykro mi z powodu dysku oczywiście na kręgosłupie. Wracaj do zdrowia. Ja na smartfonie piszę normalnie, ale niestety obcina mi wypowiedź kiedy wysyłam ją. Zgłosiłam uwagi. Dzisiaj wyrywałam zęba, więc jestem troszkę jak pobita.
ja wiem, że nie wylecze mamy d dietą, ale morfologia spada. Mama choruje na chorobe Lesniewskieho-Crohna dlatego onkolog pilnie kazał sie skontaktować z dietetykiem, bo mamie juz samo to zrzuca żelazo a jeszcze dowalila chemia ;(