Kora będzie z nami poprzez swoją muzykę.Odeszła wspaniała artystka .A ostatnio mieszkała nie na Podlasiu ale na Roztoczu.
Gdybym była drzewem to jakim
Brzozą co cicho szeleści
Zwierzęciem co lubi się pieścić
Słowem nadzieją a kwiatem czereśni
Nadzieją na miłość bez skazy
Mądre drzewo co użycza cienia
Na cud na cud na słowo klucz
Co twarde twarde serce na czułe odmienia
Gdybym była ptakiem to jakim
Rajskim niebieskim ptakiem
Cichą nadzieją cudownym śpiewakiem
Co nigdy nigdy nie kończy swej pieśni.
Maanam "Klucz".
Olga byłaś i będziesz mi bardzo bliska . Spoczywaj w pokoju dzielna Kobieto.
Spoczywaj w pokoju,choć wierzę,że tam na górze będziesz dawać wspaniałe koncerty i z pewnością zrobisz tam trochę zamieszania.Takich osobowości jak Ty się nie zapomina więc w sercach ludzi tu na dole będziesz wiecznie żywa....
Ja po usg jamy brzusznej i piersi.Wszystko dobrze.
Czarownico teraz tak Ci przykro ze Kora umarla a jak zyla i walczyla o lek to ja obgadywalas tutaj na forum, sa tutaj te twoje posty....Inne osoby tez ja obgadywaly ale Ty bylas bardzo aktywna w pisaniu zle o Korze....A jak umarla to nagle Ci jej zal. Jestes po prostu zaklamana.
Anty Czarownica napisał:Czarownico teraz tak Ci przykro ze Kora umarla a jak zyla i walczyla o lek to ja obgadywalas tutaj na forum, sa tutaj te twoje posty....Inne osoby tez ja obgadywaly ale Ty bylas bardzo aktywna w pisaniu zle o Korze....A jak umarla to nagle Ci jej zal. Jestes po prostu zaklamana.
Nie bardzo wiem czemu ma służyć ten wpis .
Każdy ma prawo do oceny zachowań innej osoby .
Koleżanka tez takie prawo miała ,mnie też się nie podobały apele Kory o zbiórkę dla Niej na lek i co w związku z tym ?
Miałam prawo ocenic takie zachowanie .
Śmierć czyjaś jest ponad naszą oceną dawniejszych zachowań tej osoby i ich oceny przez nas ,a smutek wyrażony jest dowodem empatii i zrozumienia bliskich tej osoby .
Zakładasz konto dzisiaj na forum rakowymi by komuś pisać takie komentarze ?to nie to miejsce a po za tym co tym wpisem chcesz osiągnąć ?
Pozdrawiam
Mniej słów,mniej błędów